Πρωινό: Ο Κούγιας έκλεισε ξανά το τηλέφωνο σε Λιάγκα - Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Πάλι τα ίδια...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Ο Κούγιας έκλεισε ξανά το τηλέφωνο σε Λιάγκα - Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Πρωινό είχε το πρωί της Δευτέρας (6/9) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη μιας και είναι ο συνήγορος της κόρης του, Μαργαρίτας.

Ο γνωστός δικηγόρος, ξεκαθάρισε τη θέση της πελάτισσάς του σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο την ώρα που μιλούσε με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, βρισκόταν στα δικαστήρια και δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του, και έτσι έκλεισε το τηλέφωνο.

Θυμίζουμε φυσικά πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Κούγιας κάνει κάτι αντίστοιχο, αφού πριν από μερικούς μήνες είχε κλείσει το τηλέφωνο ξανά στην ίδια εκπομπή, και όχι μόνο, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

«Πρέπει να γυρίσω στο δικαστήριο, λυπάμαι πολύ», είπε και έκλεισε απότομα το τηλέφωνο.

Η πρεμιέρα του Πρωινού

Η εκπομπή Πρωινό, επέστρεψε την Δευτέρα 6/9 στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1, έχοντας στο τιμόνι, όπως πάντα, την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!

Η ομάδα τους, βέβαια, φέτος είναι εντελώς διαφορετική αφού στο πλευρό του βρίσκονται ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Βαγγέλης Περρής, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και κλασικά η Λίτσα Πατέρα.

Η Φαίη Σκορδά καλησπέρισε τους τηλεθεατές στο πλευρό του πρώην συζύγου της που... φέρεται να είναι και νυν, έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Το φόρεμά της, μαύρο, floral και τέρμα κολλητό αγκάλιασε τέλεια το καλλίγραμμο κορμί της αλλά... επειδή τα λόγια λένε είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δείτε την στο παρακάτω βίντεο!