Mad Clip: Σπάραξε η γιαγιά του - «Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι! Το καλό μου το παιδί..»

«Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mad Clip: Σπάραξε η γιαγιά του - «Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι! Το καλό μου το παιδί..»

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η κηδεία του Mad Clip, με την οικογένεια του, φίλους και εκατοντάδες θαυμαστές να τους λένε το τελευταίο "αντίο". Τραγική φιγούρα η μητέρα του που είναι υποβασταζόμενη, αλλά και η πρώην σύντροφός του Αρετή που κλαίει στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων.

Η γιαγιά του η οποία δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από την Αμερική στην Ελλάδα, μίλησε στην εκπομπή T-LIVE και τα λόγια της "λυγίζουν" και τους πιο σκληρούς. Γιαγιά και εγγονός είχαν πολύ καλή σχέση, με τον τράπερ μάλιστα, να την έχει κάνει και γνωστή στα social media μέσω βίντεο τους που είχε αναρτήσει.

Όσα είπε η γιαγιά του Mad Clip για το θάνατο του

«Είμαι τελειωμένη, μια γιαγιά άρρωστη, μια γιαγιά… Είμαι τελειωμένη… Τι να σας πω… Αυτό το παιδί εγώ το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου! Το μεγάλο μου το εγγονάκι! Το καλό μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι».

Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι. Πως χάθηκε το παιδί μου αυτό, πως χάθηκε… Αυτοδημιούργητο μόνο του, αναδείχθηκε μόνο του, μόνο έγραφε τις μουσικές του, τα τραγούδια του, όλα μόνο του τα έκανε. Και ήταν καλό παιδί και αγαπούσε και την μαμά του και την αδελφούλα του… Τους αγαπούσε όλους, ήταν καλό παιδί, δεν μπορούμε να παρηγορηθούμε»

Κλαίω δυο μέρες, κλαίω και χτυπιέμαι από χθες. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό».

Όσα αποκάλυψε και ο παππούς του Mad Clip

Λίγο πριν την κηδεία του , ο παππούς του Mad Clip έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Παντού αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος πείραξε το αμάξι όσο εκείνος βρισκόταν στον γάμο.

"Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου γιατί ήταν απίστευτα καλός οδηγός. Εγώ νομίζω κι έχω την γνώμη ότι μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.", δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ύστερα εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο: