Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της

Το πρωί της Δευτέρας 6/9 έκανε πρεμιέρα η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το Open με την εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». Η ίδια καλημέρισε τους τηλεθεατές για πρώτη φορά καθώς η ίδια είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Όπως είναι λογικό η ίδια είχε αρκετό άγχος όμως αυτό δεν άφησε πίσω καθώς τα κατάφερε μια χαρά σε συνεργασία με τους συνεργάτες της. Η πρώτη ημέρα αν και ήταν δύσκολη, η γνωστή ηθοποιός δεν έχασε ούτε λεπτό το χαμόγελό της.

Έτσι, λίγες ώρες αφού είχε τελείωση η πρώτη της εκπομπή θέλησε να δημοσιεύσει μια ομαδική φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Μπέττυ Μαγγίρα έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «1η ήμερα στη… δουλειά!!! Με πολύ τρακ, άγχος και αγωνία καταφέραμε να να κάνουμε ένα όμορφο ξεκίνημα και πήραμε μεγάλη χαρά από εσάς και τα σχόλια σας! Σας ευχαριστούμε! Ξεκινήσαμε!!!! Καλή σεζόν να έχουμε!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα

"Καυτό" ατύχημα για την Μπέττυ Μαγγίρα - Σκίστηκε το φερμουάρ του φορέματος και... βγήκαν όλα στη φόρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα, αποκάλυψε ένα "καυτό" ατύχημα που είχε σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε. Όπως ανέφερε, το φερμουάρ του φορέματος που φορούσε της σκίστηκε και... βγήκαν όλα στη φόρα με το που άνοιξε.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και ήταν πολύ αποκαλυπτική, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα απίστευτο γεγονός.

«Μου έχει τύχει στο “Mamma mia” να ανοίξει το φερμουάρ. Φορούσα ένα φόρεμα που μπροστά είχε ένα φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω. Και ξαφνικά ανοίγει το φερμουάρ και… όλα φάτσα φόρα! Πιάνω και κρατάω με τα χέρια κλειστό το φόρεμα και συνεχίζω να παίζω το ρόλο.

Ήρθαν με κάτι μαντήλια να μου το δέσουν κι εγώ συνέχιζα να παίζω. Δεν έφυγα από τη σκηνή, λέω θα πάω όσο αντέξω. Ήταν σοκαριστικό! Ο κόσμος από κάτω γέλαγε. Δεν γινόταν να το ξανακουμπώσω, σκίστηκε το φερμουάρ. Συμβαίνουν αυτά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα. Δείτε και τη συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα για την κόρη της.