Super Κατερίνα: Με μαύρο κοστούμι η Κατερίνα Καινούργιου στο trailer της νέας της εκπομπής

Επιτέλους βγήκε στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Με μαύρο κοστούμι η Κατερίνα Καινούργιου στο trailer της νέας της εκπομπής

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή, αυτή τη φορά σε νέα στέγη. Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον ALPHA και λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer της εκπομπής της, Super Κατερίνα.

Στο νέο trailer, η αγαπημένη παρουσιάστρια φοράει ένα μαύρο εντυπωσιακό κοστούμι και δηλώνει έτοιμη για όλα. Μάλιστα, οι συνεργάτες της την «πειράζουν» επειδή έχει ντυθεί κάπως υπερβολικά για πρωινή εκπομπή και η ίδια δε διστάζει να αυτοσαρκαστεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 μας υποδέχεται, δίνει χρώμα και ομορφαίνει τα πρωινά μας! Χαμογελάει, συγκινείται, αγαπάει!

Λαμπερή, αισιόδοξη και ακομπλεξάριστη περιμένει τους τηλεθεατές στο καθημερινό, πρωινό τους ραντεβού!

Στο πλάι της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει στην κυριολεξία κάθε μέρα μας… «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Μαζί τους ο Χάρης Λεμπιδάκης με αποκλειστικά ρεπορτάζ και η Έλενα Πολυκάρπου που μεταφέρει πάντα πρώτη την είδηση!

Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα «μαγεύει» την ομάδα προσφέροντας ουσιαστικές συμβουλές σχέσεων και κυρίως ζωής, με το δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

Και πώς θα γίνεται πιο νόστιμη η μέρα; Με την Κατερίνα Λένη!

Ο μοναδικός Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρίσκεται μαζί τους με την έμπειρη ματιά του και το πάντα καυστικό του σχόλιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!

Αυτό είναι το trailer της Κατερίνας Καινούργιου για την εκπομπή της στον ALPHA

«Μου λείπει η Κατερίνα Καινούργιου»

Πρεμιέρα έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου (4/9) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ με το Όλα Γκουντ και μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αποφάσισε να αναφερθεί στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την Κατερίνα Καινούργιου ενώ εκείνη από τη μεριά της του είχε ευχηθεί καλή αρχή πριν από μερικές μέρες για το νέο του ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ.

Το σχόλιο αυτό του Γρηγόρη Γκουντάρα έγινε με αφορμή τη συζήτηση που υπήρχε στο πλατό για την νέα εκπομπή που θα αναλάβει η παρουσιάστρια στον ALPHA.

«Μου λείπει η Κατερίνα, πέρασε εκεί δύο υπέροχα χρόνια και την αγαπώ πολύ. Με την Κατερίνα τα είχαμε πει καιρό πριν και με αγάπη το αντιμετώπισε και εννοείται θα είμαι πάντα δίπλα της και το ξέρει πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την πρώην συνεργάτιδά του.