Συγκλονίζει ο Περικλής Κονδυλάτος - «Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει μετά το Survivor»

«Στο παιχνίδι δεν μου έλειψαν οι γονείς μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Περικλής Κονδυλάτος - «Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει μετά το Survivor»

Το πρωί της Τρίτης, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα δεν δίστασε να μιλήσει για τους γονείς του και να αποκαλύψει πως η μεταξύ τους σχέση δεν είναι καθόλου καλή.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε πως ειδικότερα μετά το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τις συνεντεύξεις που παραχώρησε, ο πατέρας του σταμάτησε να του μιλάει, ενώ τόνισε πως από μικρός πήγαινε σε ψυχίατρο.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τους γονείς του

«Οι γονείς μου έριχναν ένα μικρό θάψιμο όσο ήμουν στο Survivor, έλεγαν ότι δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν μιλάω μαζί τους.

Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει μετά το παιχνίδι επειδή έδωσα κάποιες συνεντεύξεις και είπα ότι δεν ήταν καλός. Η μητέρα μου είναι λίγο απούσα. Στο παιχνίδι δεν μου έλειψαν οι γονείς μου, μού έλειψαν οι αδελφές μου». Πρόσφατα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων βίωσε και μια σημαντική απώλεια.

«Γονάτισα μπροστά του και τον παρακαλούσα να...»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι not, όπου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με το Survivor 4 και τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο που έζησε, όταν έφτασε σε σημείο να γονατίσει στα πόδια αγνώστου και να τους ζητήσει φαγητό.

«Ο μεταβολισμός μου, όπως όλων των παιδιών, έχει λίγο χτυπηθεί και είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρω πίσω τη χαμένη μυϊκή μάζα. Είναι δύσκολο να επανέλθει όλο αυτό το πράγμα όταν έχει κρατήσει για καιρό, γιατί εγώ έκατσα δύο μήνες. Επειδή δεν ήξερα ότι θα μπω στο Survivor, είχα μπει σε μια διαδικασία να πάρω όγκο και όταν παίρνεις όγκο, παίρνεις και λίπος. Και μπήκα στο παιχνίδι λίγο… τροφαντούλης», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολα στο Survivor με το φαγητό. Τον πρώτο καιρό ειδικά ήταν για όλους μας μια εξωπραγματική εμπειρία. Το να στερούμαστε το φαγητό είναι κάτι εκτός της φαντασίας μας και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτό που εμάς μάς πόνεσε για κάποιους άλλους είναι η πραγματικότητά τους».

«Αυτό που ζούσαμε εκεί, για ανθρώπους που βλέπαμε στη ζούγκλα είναι η καθημερινότητά τους και δεν πληρωνόντουσαν για να πεινάνε. Φαντάσου να βρεθείς μπροστά σε έναν άνθρωπο ρακένδυτο και να τον παρακαλάς να σου δώσει να φας», αποκάλυψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Εγώ γονάτισα μπροστά σε έναν από αυτούς τους ανθρώπους, ο οποίος ήταν σε τραγική κατάσταση, με σκισμένα ρούχα και ήταν πάρα πολύ φτωχός, δεν είχε δόντια… Γονάτισα μπροστά του και τον παρακαλούσα να μου δώσει φαγητό. Ζητούσα από έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα να μου δώσει εμένα», εξομολογήθηκε λίγες ώρες μετά την έξοδο του με πρώην συμπαίκτρια του που την τάιζε στο στόμα.