Ελεονώρα Μελέτη για τον Mad Clip: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δεν προσέχουμε στους δρόμους»

Το σχόλιο του μετά την κηδειά του γνωστού τράπερ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη για τον Mad Clip: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δεν προσέχουμε στους δρόμους»

Μέσα από την νέα της εκπομπή στο MEGA, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αναφερθεί στην χθεσινή κηδεία του Mad Clip και να στείλει το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά.

Φίλοι, συγγενείς και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά χθες το απόγευμα τον επιτυχημένo τράπερ, με τους γονείς και την πρώην κοπέλα του να αποτελούν τραγικές φιγούρες.

Η παρουσιάστρια ωστόσο θέλησε με αφορμή μερικά πλάνα που έπαιξε η εκπομπή από την κηδεία, να τονίσει για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να μην τρέχουμε και να μην πίνουμε όσο οδηγάμε.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τον Mad Clip

«Κάθε χρόνο γίνονται καμπάνιες για την αγωγή και την παιδεία των νέων στους δρόμους… Σκέφτονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια για να πείσουν τα παιδιά να μην πίνουν, να μην τρέχουν, να φοράνε τη ζώνη τους.

Νομίζω ότι πιο αποτελεσματικές εικόνες στην ψυχή και στην επίδραση που έχουν αυτές οι εικόνες στην ψυχή ενός ανθρώπου από αυτές ενός νέου παιδιού που τον συνοδεύουν φίλοι, συγγενείς, μητέρες να σπαράζουν, γιαγιάδες να υποφέρουν, νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο επιδραστικό από αυτό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δεν προσέχουμε στους δρόμους».

Σπάνιο βίντεο με ανοιχτό το φέρετρο

Εχθές πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή - τράπερ, Mad Clip. Φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν. Ο χώρος της εκκλησίας, ως ένδειξη αγάπης, γέμισε με καπνογόνα ενώ στα ηχεία αυτοκινήτων έπαιζαν τέρμα τα τραγούδια του.

Από το πλευρό του στο τελευταίο αντίο εννοείται πως δεν έλειψε και η πρώην σύντροφός του Αρετή. Καταρρακωμένη έκατσε μπροστά στο φέρετρο και ξέσπασε σε κλάματα. Η αδερφή ψυχή του, όπως έγραψε επάνω στο στεφάνι που του... "έστειλε".

Η κηδεία του μεταδόθηκε live από το κανάλι που δημιούργησε η εκκλησία στο Youtube, γι' αυτόν και μόνο τον σκοπό. Ωστόσο, την στιγμή που το φέρετρο ήταν ανοιχτό η μετάδοση σταμάτησε. Κάποιοι που βρέθηκαν εκεί, όμως, αποτύπωσαν την στιγμή στο κινητό τους και την δημοσίευσαν στα social media αποχαιρετώντας τον ξανά, για τελευταία φορά όμως.