Ματίνα Ζάρα: Η απάντηση "καρφί" προς τον Λάμπρο Χούτο

Η αιχμηρή ανάρτηση της στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ματίνα Ζάρα: Η απάντηση

Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Λάμπρος Χούτος έπειτα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Ματίνα Ζάρα, καθώς η ίδια αναφέρθηκε και για τον χωρισμό τους. Έτσι, ο Λάμπρος Χούτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει μια ανάρτηση.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ας το ξαναπώ μια φορά για να μην το ξεχάσω. Μην μετανιώνεις για ότι έδωσες, άσε τους άλλους να μετανιώσουν για όσα δεν εκτίμησαν. La vita e bella». Λίγες ώρες αργότερα η Ματίνα Ζάρα δεν δίστασε να στείλει την δική της απάντηση - "καρφί".

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποσταρε ένα insta story στο οποίο λέει: «Oι σχέσεις είναι άθλημα για δυνατά στομάχια, γι αυτό και πάντα οι πρίγκιπες θα γίνονται βατράχια».

Δείτε την ανάρτηση της Ματίνας Ζάρα

Ματίνα Ζάρα -  Η απάντηση

Αποκάλυψη για τον χωρισμό Χούτου - Ζάρα

Η είδηση έγινε γνωστή από το ζευγάρι αφού η Ματίνα Ζάρα θέλησε να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίδρα Θεοδώρου μίλησε στην κάμερα του «Love it» καθώς η Ματίνα Ζάρα είχε επιλέξει από εκείνην το νυφικό της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μυστήριο, ενώ όπως είπε οι δύο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν λαμπεροί χαμογελαστοί αγκαλιασμένοι, δεν έδειξαν να έχουν πρόβλημα. Ήρθαν μαζί να επιλέξουν το νυφικό. Ήταν στεναχωρημένη η Ματίνα όταν μου ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει ο γάμος, όλοι στεναχωρηθήκαμε. Την πρώτη φορά είχαν έρθει μέσα στην καλή χαρά, όλα θετικά όλα ωραία. Ήθελε να έχει αέρινο στυλ αλλά και παραμυθένιο πριγκιπικό.

Είχε διαλέξει πολλά φορέματα για πάρτι που θα έκαναν πριν και μετά τον γάμο, είχε έρθει και η Λάουρα Νάργες η οποία θα ήταν η κουμπάρα. Το νυφικό ήταν με ενοίκιο και όταν γυρίσει η Ματίνα από την Σκιάθο θα μας τα επιστρέψει. Για τώρα έχει ματαιωθεί ο γάμος, δεν ξέρω αν στην συνέχεια αλλάξει κάτι θα είναι μεγάλη μας χαρά, εγώ τους είδα πολύ χαρούμενους και ερωτευμένους».