Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άννα Μαρία Ψυχαράκη για Big Brother 2: «Ακούω για Σχολή Ψυχαράκη! Κάποιοι φέτος θέλουν να την ακολουθήσουν»

«Έχουν ταυτιστεί μαζί μου λόγω του ότι μπορεί να πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές με μένα»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη για Big Brother 2: «Ακούω για Σχολή Ψυχαράκη! Κάποιοι φέτος θέλουν να την ακολουθήσουν»
News 08.09.2021 10:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και στον Βασίλη Τσατσάνη. Μέσα όλα, αναφέρθηκε στο φετινό Big Brother -δείτε εδώ όλα όσα είδαμε χθες-.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

«Συνήθως ακούω για… Σχολή Ψυχαράκη! Ενδεχομένως κάποιοι παίκτες στο νέο κύκλο να θέλουν να την ακολουθήσουνε. Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου λόγω του ότι μπορεί να πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές με μένα. Επομένως μπορεί να έχουν τις ανάλογες αντιδράσεις που είχα και γω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι με αντιγράφουν. Ίσως να με έχουν και ως πρότυπο.

Όταν βγήκα από το Big Brother, μετά λύπης το λέω αυτό, έζησα ξανά όλο αυτό που περνούσα μέσα στο σπίτι. Την αντιπάθεια των παιδιών προς το πρόσωπο μου. Δεν με προσέγγισε κάποιος πέρα από τον Χρήστο, τον Παναγιώτη, τη Ράνια και τον Νικόλα. Κανένα άλλο παιδί δεν με προσέγγισε και ούτε άκουσα ένα συγχαρητήρια ή ένα συγνώμη. Έχει τελειώσει το Big Brother και αναρωτιέμαι… Μερικά άτομα θέλουν να βρεθούν στην επικαιρότητα και επειδή δεν έχουν τη δύναμη να το καταφέρουν, χρησιμοποιούν τη δύναμη του ονόματος μου. Αυτό το παιχνιδάκι πια πρέπει να σταματήσει. Έλεος. Αρκετά».

Είναι φορές που με κοιτάζω και λέω, «σαν να έχω το βλέμμα της Βουγιουκλάκη» αλλά ειλικρινά δεν την έχω μιμηθεί σε κάτι. Μου βγαίνει αυθόρμητα» είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ θα λέω το όνομα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μέχρι να μου κάνει μήνυση»

Στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε το πρωί της Τρίτης η Σοφία Δανέζη. Η ίδια μέσα σε όλα πέταξε τα καρφιά της για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η σχέση της γνωστής τραγουδίστριας με την νικήτρια του Big Brother 1 είναι αρκετά τεταμμένη ενώ και οι δύο γυναίκες δεν χάνουν ευκαιρία να... θάβουν η μια την άλλη.

«Οι παίκτες του φετινού Big Brother πατούν πάνω στους περσινούς. Ακόμα και την Άννα Μαρία βλέπω… σε δυο τρεις παίκτες! Εγώ το λέω το όνομα της, δεν έχω πρόβλημα. να πω το Άννα Μαρία. Εκείνη με αποκάλεσε «κοπέλα» και «κοπελιά». Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Μπορεί να λέει ότι θέλει. Η Άννα Μαρία θεωρώ ότι ακόμα είναι μέσα στο σπίτι. Εγώ και την χαιρέτησα και δεν θα την κοιτάξω παράξενα ούτε τέτοια προβλήματα έχω.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, εκτός αν μου κάνει μήνυση… Δεν ξέρω, αν θα μου κάνει μήνυση.

Στεναχωρήθηκα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όταν βγήκα έξω και είδα κάποια από αυτά που είχε πει. Δεν μιλήσαμε, πέντε λεπτά μόνο μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Μου είχε πει να τα πούμε αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία γιατί δεν γνώριζα. Απλά εκείνη τη στιγμή ήταν η αδελφή μου και μου έλεγε να μην του μιλάω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγνώριστη η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη στην πρεμιέρα του Big brother 2

Άννα – Μαρία Ψυχαράκη: Η ανάρτηση λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother

Share