Ο Γιώργος Λιάγκας έκραξε άσχημα τον Αλέξη Παππά: «Ο Βασιλάκος ήταν πιο καλός ηθοποιός και πιο...»

Του τα έχωσε βαριά μετά την πρεμιέρα του Bachelor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Λιάγκας έκραξε άσχημα τον Αλέξη Παππά: «Ο Βασιλάκος ήταν πιο καλός ηθοποιός και πιο...»

Την πρεμιέρα του The Bachelor 2 σχολίασαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να κράζει άσχημα τον εργένη... Αλέξη Παππά για την ερμηνεία του στο παιχνίδι, με αφορμή την συμπεριφορά του απέναντι στις 21 κοπέλες και όχι μόνο.

«Μας έδινες πέρσι ρεπορτάζ ότι ο Αλέξης Παππάς είναι καταπληκτικός κι έχει ενθουσιάσει την παραγωγή. Ότι έχει μπει στον ρόλο και τα λοιπά… Εγώ χθες είδα έναν άνθρωπο στα δέκα λεπτά που είδα…», είπε αρχικά σταματώντας την πρόταση του για να συνεχίσει:

«Οφείλω μια συγγνώμη στον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ο Βασιλάκος καταρχήν είναι πιο ωραίος άντρας από τον Παππά, ήταν πολύ πιο καλός ηθοποιός ο Βασιλάκος σε σχέση με τον Παππά. Ο Παππάς ήταν άθλιος, άθλιος», είπε.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τι είπε ο Λιάγκας για τον Παππά

Αυτά είναι τα 7/9 highlights του The Bachelor 2

«Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη…»

O Αλέξης Παππάς παρουσίασε τον εαυτό του καθώς μίλησε γιατί βρίσκεται εκεί αλλά και τι ακριβώς ψάχνει από την μελλοντική του σύντροφο. Φαίνεται πως έχει πολλές απαιτήσεις αλλά με 21 κοπέλες μέσα σε ένα σπίτι πόσο δύσκολο θα ήταν να βρει το άλλο του μισό;

Άραγε πως πρόκειται να είναι συγκατοίκηση των κοριτσιών μέσα στο σπίτι καθώς πέρα από το χρηματικό έπαθλο,η νικήτρια θα έχει και στην αγκαλιά της το άλλο της μισό.

Άναυδος ο Αλέξης με την Αθηνά - Του πήγε δώρο φέτα

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά από την πρώτη κιόλας συνάντησή της με τον Αλέξη Παππά, θέλησε να το κεράσει. Το θέμα είναι όμως τι.. Η παίκτρια τον κέρασε τυρί φέτα.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια την έφτιαξε μόνη της μόνο και μόνο για εκείνον και εκείνος έδειχνε να τον απολαμβάνει ενώ όπως είπε εντυπωσιάστηκε. Η Αθηνά μάλιστα, του τραγούδησε και τον έβαλε και να χορέψει μαζί της.

Έσκασε μύτη με το νυφικό - Σοκαρισμένος ο Αλέξης

Ο Bachelor, ο οποίος είναι ο Αλέξης Παππάς θα πρέπει να αποφασίσει ποια είναι η ιδανική σύντροφος για εκείνον αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο μιας και στο σπίτι θα υπάρχουν 21 κοπέλες, 21 διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο ανταγωνισμός έχει ξεκινήσει από τώρα.

Αυτό συμβαίνει καθώς η Ελένη αποφάσισε να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ίδια επέλεξε να ντυθεί με νυφικό. Η παίκτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής σου! Πρέπει να το καταλάβεις αυτό».

«Μου λένε πως μοιάζω με γυναίκα από τον πίνακα του Μποτιτσέλι»

Το φετινό «The Bachelor» φαίνεται πολλά υποσχόμενο καθώς οι φετινές παίκτριες έχουν μπει αποφασισμένες για το έπαθλο. Η καθεμία φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με την άλλη.

Ο τρόπος που η καθεμία προσεγγίζει τον Bachelor, είναι άκρως διαφορετικός. Αυτή τη φορά όμως η πρώτη παίκτρια που μπήκε με το δεξί είναι η Βαλέρια. Η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως: «Μου λένε πως μοιάζω με γυναίκα από τον Αναγεννησιακό πίνακα του Μποτιτσέλι».

Άραγε τι θα γίνει ανάμεσα στον Αλέξη και την Βαλέρια; Η ίδια δήλωσε πως είναι πολύ ζηλιάρα, αλλά φυσικά δε θα του το πει.

Ξεκίνησαν τα μαλλιοτραβήγματα - «Με πήρε αγκαλιά γιατί έτσι γούσταρε»

Η ιδιαίτερα δυναμική η Λάουρα αποφάσισε να πλησιάσει τον Bachelor, Αλέξη Παππά και να κάνει τη διαφορά με έναν πιο… αυταρχικό τρόπο, με εκείνον τελικά να υποκύπτει!

Ο Αλέξης φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένος όμως με τις 21 παίκτριες, μόνο μια θα σταθεί τυχερή μέσα στο σπίτι προκειμένου να κερδίσει όχι μόνο τα χρηματικό έπαθλο αλλά και τον Bachelor καθώς ο αγώνας πρόκειται να είναι μεγάλος.

Βρέθηκε η φετινή Σία Βοσκανίδου - Μπήκε τραγουδώντας

Η Ιζαμπέλα η οποία μπήκε στο παιχνίδι για να βρει τον Bachelor της δηλώνει ήδη τραγουδίστρια.

Η ίδια δεν δίστασε κιόλας να τραγουδήσει πριν καλά καλά μπει με το δεξί στο παιχνίδι. Άραγε ποιο θα είναι το μέλλον της συγκεκριμένης παίκτριας;

Η Βαλέρια έγραψε ποίημα για τα μάτια του Αλέξη

Η παίκτρια η οποία φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Bachelor, Αλέξη Παππά είναι η Βαλέρια η οποία δεν δίστασε από την πρώτη κιόλας στιγμή να εξομολογηθεί πως της αρέσει αρκετά. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να διαβάζει το ποίημα που είχε γράψει.

Ο ίδιος έμεινε άφωνος καθώς αναρωτήθηκε εάν η ίδια το έγραψε για εκείνον ενώ η ίδια ανέφερε στην συνέχεια πως είναι η πρώτη φορά που την εμπνέει ένας άνδρας αφού του αφιέρωσε αυτό που είχε γράψει.

Σε αυτήν έδωσε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης ο Αλέξης Παππάς

Οι ανατροπές έχουν ξεκινήσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο για το «The Bachelor» καθώς ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να δώσει το πρώτο τριαντάφυλλο στην Έλενα.

Η συγκεκριμένη απόφαση σοκαρε τις υπόλοιπες παίκτριες καθώς δεν περίμεναν πως ο Αλέξης θα επέλεγε εκείνην κι όπως ήταν αναμενόμενο εκείνες το έκριναν αρνητικά. Βέβαια, μέσα σε όλα πέρα από το τριαντάφυλλο αναμένεται να έχουμε και δυο αποχωρήσεις.

Οι ανατροπές είναι αρκετές και είναι μόνο η αρχή. Από την άλλη ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά ξεκίνησαν τα μαλλιοτραβήγματα.

Αυτές είναι οι δυο πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν από την βίλα

Η αγωνία ήταν μεγάλη για όλες τις παίκτριες εκτός από την Έλενα η οποία πήρε το πρώτο τριαντάφυλλο εντύπωσης, κι έτσι ήταν σίγουρη ότι πρόκειται να συνεχίσει το ταξίδι της προκειμένου να φτάσει στον τελικό της στόχο.

Στο τέλος είχαν μείνει μόνο τρεις παίκτριες αλλά μόνο μια θα μπορούσε να τα καταφέρει. Εκείνη η οποία στάθηκε αρκετά τυχερή ήταν η Νατάσα η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Άφησες την βασίλισσα τελευταία; Θα σε σκοτώσω».

Έτσι η Δώρα και η Λένα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν τόσο σύντομα από το παιχνίδι ενώ από την άλλη δεν έλειχαν και τα πρώτα κλάματα αλλά και οι συγκινήσεις.

Παίκτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Μαριάνθη η οποία ήρθε από την Μυτιλήνη ανησύχησε τον Bachelor, Αλέξη Παππά καθώς η ίδια δεν αισθάνθηκε καλά και παρέμεινε στην βίλα. Έτσι, ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να πάει ώστε να δει εάν είναι καλά.

Η παίκτρια δεν ήταν σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Από την άλλη όμως στον Αλέξη Παππά μπήκαν αμφιβολίες μήπως η ίδια το έκανε επίτηδες για να αποδείξει εάν είναι όντως γκαζμάς, όπως του είχε αναφέρει νωρίτερα.