Mad Clip: Τι ανέφεραν οι πραγματογνώμονες μετά την εξέταση του αυτοκινήτου;

«Το όχημα φαίνεται να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Τι ανέφεραν οι πραγματογνώμονες μετά την εξέταση του αυτοκινήτου;

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση πως από την Περασμένη Πέμπτη ο Mad Clip έχασε την ζωή του στην παραλιακή εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μετά από τον γάμο των φίλων του.

Αμέτρητα είναι τα "γιατί" μέχρι και σήμερα για το πως πέθανε καθώς όλοι λένε πως είχε γνώσεις από τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα των πραγματογνωμόνων μετά την εξέταση της μοιραίας Porsche, ο Mad Clip έτρεχε με ταχύτητα 134 χλμ. και όταν κατάλαβε ότι θα συγκρουστεί με την κολώνα προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο κ. Μαδιάς δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News: «Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του. Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης.

Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου». Δείτε επίσης εδώ τι άλλαξε στο instagram του 5 μέρες μετά τον θάνατό του.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες πληροφορίες για το τροχαίο του Mad Clip

Ο παππούς του Mad Clip κατακεραυνώνει την Αρετή: "Αυτή τον πρόδωσε ενώ ο εγγονός μου την αγαπούσε"

Ο παππούς του Mad Clip το πρωί της Τετάρτης 8/9 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό κι αφού έκανε μια σοκαριστική καταγγελία για αντικείμενα μεγάλης αξίας που εκλάπησαν από την σορό του τράπερ σχολίασε και την σχέση του με την Αρετή, δείχνοντας όχι και τόσο... φιλικός απέναντί της.

Οι δηλώσεις για την Αρετή

Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Εγώ τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό και με έβαλε στο αυτοκίνητο που δυστυχώς τον σκότωσε. Όταν έφυγε μου είπε ότι με αγαπάει κι εγώ του είπα ότι τον λατρεύω».

Ο παππούς του Mad Clip μίλησε και για την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή, λέγοντας πως «είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, που παρουσιάστηκε ότι τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγαπούσε, αλλά αυτή τον πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021, αν τα χαλάσουν μεταξύ τους, δε θα αντέξει ο Πήτερ. Στον γάμο που είχε πάει αυτή, ούτε μίλησαν καθόλου».