Ο Περικλής Κονδυλάτος "άδειασε" πρώην συμπαίκτη του στο Survivor - «Πόσο καβαλημένος είναι»

«Να σε παίρνει, τώρα, συμπαίκτης σου τηλέφωνο και να βάζεις...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Περικλής Κονδυλάτος

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων "άδειασε" πρώην συμπαίκτη του από το Survivor . Ο σχεδιαστής κοσμημάτων ξεσπάθωσε, μερικούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν μπορώ να πω πως κάποιον συμπαίκτη μου στο Survivor θα ήθελα να μην τον είχα γνωρίσει καν. Αυτό θα ήταν πολύ αλαζονικό εκ μέρους μου. Απλά με κάποιους ανθρώπους δεν είμαι συμβατός», ανέφερε αρχικά ο Περικλής που επιστρέφει στην τηλεόραση.

Το ξέσπασμα του Κονδυλάτου για πρώην συμπαίκτη του στο Survivor

«Κάποια άτομα που αισθάνονται ότι κάποιοι είναι επειδή τους έδειξε η τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Άλλαξαν τελείως μετά το Survivor. Να σε παίρνει, τώρα, συμπαίκτης σου τηλέφωνο και να βάζεις τον αδελφό σου να πει ότι δεν θέλει να σου μιλήσει. Δηλαδή πόσο καβαλημένος είναι και πόσο χαζό τελικά» πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή και συνέχισε: «Ειλικρινά κάποιοι άνθρωποι που είχα εκτιμήσει την ευφυΐα τους, βλέπω πόσο χαζοί τελικά είναι».

Συγκλονίζει ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα δεν δίστασε να μιλήσει για τους γονείς του και να αποκαλύψει πως η μεταξύ τους σχέση δεν είναι καθόλου καλή.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε πως ειδικότερα μετά το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τις συνεντεύξεις που παραχώρησε, ο πατέρας του σταμάτησε να του μιλάει, ενώ τόνισε πως από μικρός πήγαινε σε ψυχίατρο.

«Οι γονείς μου έριχναν ένα μικρό θάψιμο όσο ήμουν στο Survivor, έλεγαν ότι δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν μιλάω μαζί τους.

Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει μετά το παιχνίδι επειδή έδωσα κάποιες συνεντεύξεις και είπα ότι δεν ήταν καλός. Η μητέρα μου είναι λίγο απούσα. Στο παιχνίδι δεν μου έλειψαν οι γονείς μου, μού έλειψαν οι αδελφές μου». Πρόσφατα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων βίωσε και μια σημαντική απώλεια.