Mad Clip: Μεγάλη καταστροφή στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου μετά την κηδεία

Σπασμένοι και ποδοπατημένοι τάφοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Μεγάλη καταστροφή στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου μετά την κηδεία

Έπειτα από την κηδεία του Mad Clip, το Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θυμίζουν εικόνες καταστροφής. Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, παρουσίασαν την μεγάλη καταστροφή σε τάφο μιας 20χρονης κοπέλας.

Ενημερώθηκε μάλιστα οικογένεια της άτυχης 20χρονης, η οποία συντηρεί οικονομικά τον τάφο εδώ και πάρα πολλά πολύ καιρό, μιας και έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε εκταφή.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος του Κοιμητηρίου του Π. Φαλήρου, Κωνσταντίνος Τεντομάς μίλησε ζωντανά και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια πριν και μετά την ταφή, ο κόσμος ήταν αρκετός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες φθορές. Η καταγραφή, έδειξε ότι πρόκειται για 6-7 τάφους με φθορές. Η μεγάλη καταστροφή έγινε στον τάφο μιας νεαρής κοπέλας. Δεν πρόκειται για βεβήλωση, ένας απλά να παραπάτησε θα πήρε μαζί του και τον διπλανό του».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η οικογένεια έχει ενημερωθεί και περιμένω και τους γονείς της 20χρονης για να δώσω την αναφορά μου. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Στους τάφους τους οποίους έχουν σημειωθεί μικρές ζημιές, αυτές έχουν ήδη αποκατασταθεί».

Δείτε παρακάτω τι έγινε ακριβώς στην κηδεία του Mad Clip

Mad Clip: Όσα αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τον χαμένο σταυρό και το κινητό

Ένας χαμός επικρατεί μια εβδομάδα μετά το θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο στην Βουλιαγμένη. Αφορμή στάθηκε η δημόσια - αλλά όχι επίσημη - καταγγελία του παππού τους πως κλάπηκε από τη σορό του στο σημείο του δυστυχήματος, ο σταυρός του αξίας 30 χιλιάδων ευρώ και το κινητό του.

Η εκπομπή T-live, έφερε στο φως το έγγραφο που περιγράφει τι παραδόθηκε από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου του Ευαγγελισμού.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένα ασημένιο ρολόι, ένα βραχιόλι-μπρασελέ και μία ζώνη Louis Vuitton. Ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά.

Μαρτυρίες στο T-live αναφέρουν ότι με το πουέγινε δυστύχημα μαζεύτηκε πολύς κόσμος στο σημείο, οπότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για την κλοπή. Ενώ, νωρίτερα σήμερα ο πατέρας του άτυχου τράπερ βρέθηκε στο Α.Τ Γλυφάδας.