Ξεσπά η Βίκυ Κάβουρα: «Άντε πάλι, μη λέμε πάλι τα ίδια, δεν μπορώ»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεσπά η Βίκυ Κάβουρα: «Άντε πάλι, μη λέμε πάλι τα ίδια, δεν μπορώ»

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την φημολογούμενη σχέση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ποια ήταν όμως η αντίδρασή της μόλις της έγινε ερώτηση σχετικά για το Survivor; Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι φίλος μου και όχι σχέση μου, όπως ακούγεται. Δεν διαφυλάττω την προσωπική μου ζωή γιατί δεν υπάρχει, είναι μόνο τίτλοι.

Τόσα χρόνια έχω καταπιεστεί να μη βγαίνω ακόμα και με φίλους μη τυχόν και πουν ότι είμαστε μαζί», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.Η Βίκυ Κάβουρα συνέχισε: «Δεν είμαι αυτό που παρουσιάζουν ρε, και κάνει και λίγο κακό στη δουλειά μου. Δεν πίνω αναψυκτικά, αλκοόλ, δεν τρώω γλυκά, ζάχαρη και γυμνάζομαι πολύ, το προσπαθώ».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα

«Έχω τρακάρει επειδή κοιτούσα μια όμορφη γυναίκα στο δρόμο»

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Σου Κου Family. Μέσα σε όλα, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε πως έχει τρακάρει για μια γυναίκα.

Η Βίκυ Κάβουρα είπε χαρακτηριστικά πως «έχω τρακάρει επειδή κοιτούσα μια άλλη όμορφη γυναίκα που περπατούσε πολύ ωραία στο δρόμο! Ναι, έπεσα στον μπροστά. Αυτό είναι δικαίωμα και του άντρα και της γυναίκας, να θαυμάζει το ωραίο».

«Καμία δεν έχει τη διάθεση να πάρει τον δικό μου τον άντρα και ο δικός μου άντρας έχει διαλέξει εμένα. Οπότε γιατί να ανησυχήσω αν κοιτάξει μια άλλη γυναίκα;» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Και εγώ θα κοιτάξω έναν άνδρα που είναι ωραίος. Το θέμα είναι, όμως, πως δεν θα απατήσω τον σύντροφο μου».

Παράλληλα, η ηθοποιός πρόδωσε και μια άγνωστη μεγάλη της αδυναμία! «Είχα στο σπίτι 47 Barbie, από τις οποίες τώρα έχω κρατήσει μόνο δύο και δεν μπορώ να αποχωριστώ τα παιχνίδια μου».