Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή ήταν η απάντησή της γιατί πηγαίνει μία μία βόλτα τις δίδυμες κόρες της

Δείτε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή ήταν η απάντησή της γιατί πηγαίνει μία μία βόλτα τις δίδυμες κόρες της

Πριν από λίγους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα έγινε για πρώτη φορά μανούλα καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγγελούδια της, καρποί του έρωτά της με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη. Από τότε και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Εχθές, η γνωστή Influencer θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με το ένα της κοριτσάκι όπου βγήκαν για περπάτημα.

Όπως ήταν λογικό οι περισσότεροι followers στο Instagram αναρωτήθηκαν γιατί δεν παίρνει και τις δυο κορούλες της. Η γλυκιά μανούλα, λοιπόν, απάντησε ότι, όταν δεν υπάρχει δεύτερο άτομο να τη συνοδεύσει στις καθημερινές βόλτες, βγαίνει μόνη, παίρνοντας εναλλάξ τις κόρες της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή πολλοί αναρωτιέστε, όταν είμαι μόνη και κανείς δεν μπορεί να με συνοδεύσει κάποιος, αφήνω τη μία στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά και πάω την άλλη. Και κάθε ημέρα τις πάω εναλλάξ. Εκτός αν είναι διαθέσιμος ο μπαμπάς μας και πάμε όλοι μαζί”, έγραψε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα και έπειτα πρόσθεσε:

“Έχουμε διπλό καρότσι και διπλό μάρσιπο και τις παίρνω και έτσι. Αλλά μου αρέσει να περνάω και χρόνο χωριστά με την καθεμία κάπου κάπου».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα - Απάντηση

Έσκασαν τα ευχάριστα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη! Το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει συγκεκριμένα την επέτειο γάμου του.

Πριν από τρία χρόνια, ο παρουσιαστής και η influencer ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στο νησί της Σίφνου ενώ πρόσφατα η ευτυχία της ολοκληρώθηκε με τον ερομό των δίδυμων μωρών τους, ενώ είναι έτοιμοι και πάλι να γίνουν γονείς.

Η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός θέλησε να προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγεκριμένα, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της και έγραψε: «3 μαγικά χρόνια παντρεμένοι, 6 μαγικά χρόνια μαζί! Στα καλά και στα δύσκολα! Χρόνια μας πολλά έρωτά μου, αγάπη μου, καλύτερε μου φίλε!».