Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει περισσότερο η κορούλα της

Δείτε τι ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει περισσότερο η κορούλα της

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύσει ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπός του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός αν και έχει αποφασίσει να απέχει συνειδητά από το επάγγελμά της λόγω των παιδιών την, δεν την σταματά κανείς καθώς πέρα από τις επιχειρήσεις της η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε ένα Q&A και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε σε ποιον μοιάζει η μικρούλα της. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Σιέννα της μοιάζει, καθώς έγραψε: «Σε εμένα νομίζω! Χεχεχε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Αποκάλυψη

Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για τη γιορτή της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και έτσι, οι αγαπημένοι φίλοι της και συγγενείς, έσπευσαν να της ευχηθούν με τον πιο υπέροχο τρόπο. Μάλιστα, ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος της έκανε και ένα πολύ ρομαντικό δώρο.

Λίγο μετά τις υπέροχες ευχές που δέχθηκε από την κολλητή της, Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους, το υπέροχο δώρο που έλαβε στο σπίτι από τον άντρα της.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, ενώ πριν από λίγο καιρό, προστέθηκε σε αυτή ένα ακόμα μέλος, η μικρή Σιένα, η οποία ήρθε για να τους αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Αυτό το δώρο πήρε η Αθηνά Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο για τη γιορτή της

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μιχόπουλος της έστειλε μία υπέροχη ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα, κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα την αγαπημένη ηθοποιό.

Αθηνά Οικονομάκου δώρο Φίλιππος Μιχόπουλος