Star: Ποιος είναι ο λόγος που αναβάλλονται οι πρεμιέρες της Ζήνας Κουτσελίνη και του "Breakfast@Star"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Star: Ποιος είναι ο λόγος που αναβάλλονται οι πρεμιέρες της Ζήνας Κουτσελίνη και του

Το Star επέλεξε να αναβάλλει τις δυο πρωινές εκπομπές του που ήταν να κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 13/9. Ο λόγος για την εκπομπής «Breakfast@Star» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς αλλά και για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day», ο λόγος που αναβλήθηκε η πρεμιέρα για τις δυο εκπομπές είναι επειδή το σκηνικό και των δυο εκπομπών που δεν είναι ακόμα έτοιμο. Αυτό καθώς και οι δύο εκπομπές θα έχουν ολοκαίνουργιο σκηνικό, το οποίο ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί.

Έτσι, οι πρεμιέρες θα πρέπει να μεταφερθούν αναγκαστικά, μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα τη Δευτέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για τις εκπομπές

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του Dancing with the stars στον Star

Το Dancing with the stars επιστρέφει στη τηλεόραση με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά και θα είναι άκρως λαμπερό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής μόνο το όνομα της παρουσιάστριας έχει ανακοινωθεί και επίσημα.

Περισσότερες όμως λεπτομέρειες έκανε γνωστές η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα", με την Μαρία Αντωνά να αποκαλύπτει πότε κάνει πρεμιέρα το show.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, τα πρώτα ονόματα τα οποία φαίνεται να συμφώνησαν με την τηλεοπτική παραγωγή είναι η Βασιλική Μιλλούση, η Τζώρτζια Γεωργίου και ένας πρώην παίκτης του Survivor. Όσο για τη μεγάλη πρεμιέρα, αυτή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.