Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Κατερίνα Στικούδη

Σταθερή στα trends η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της και αυτό γιατί και τα προσωπικά της, αλλά και τα επαγγελματικά της πάνε πολύ καλά. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε δυο νέα τραγούδια τα οποία βρέθηκαν αμέσως στα trends και δεν γίνεται να είναι πιο χαρούμενη.

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως αποδεικνύει και βίντεο που δημοσίευσε, χθες 10/9 θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το γεγονός πως εδώ και ένα μήνα το κομμάτι Rio βρίσκεται σταθερό στις τάσεις στο Youtube.

H ανάρτηση της Στικούδη με τα ευχάριστα

«Ένα μήνα στις τάσεις μάγκες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της!

Κατερίνα Στικούδη ανάρτηση για το τραγούδι Rio

Σούσουρο με τη νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά. Μέσα στην ίδια χρονιά, έκανε τα πρώτα της βήματα και στην τηλεόραση με το όνομα της να γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό.

Λίγα χρόνια αργότερα και έχοντας δει επιτυχία, το 2011 βγάζει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Tώρα» σε συνεργασία με το συγκρότημα Lava. Από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει την καριέρα της στο τραγούδι και πολλά από τα κομμάτια της μετρούν εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Πρόσφατα λοιπόν, έβγαλε δυο νέα hit, τα οποία δεν άργησαν να γίνουν viral. Οι φωτογραφίες της μάλιστα, από την επίσημη φωτογράφιση για την κυκλοφορία τους είναι απίστευτες.

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, ωστόσο ακόμη δεν το έχει ανακοινώσει και στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες της που κρύβει την κοιλίτσα της. Όπως έκανε λογικά και με την παρακάτω, όπου είναι πραγματικά θεά με το κορμί της να είναι αξιοζήλευτο. Τα σχόλια μάλιστα, των διαδικτυακών της φίλων ήταν εκατοντάδες.