Καταθέτει νέα αγωγή ο Γιάννης Βαρδής - Τι συμβαίνει;

Κόλαφος ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταθέτει νέα αγωγή ο Γιάννης Βαρδής - Τι συμβαίνει;

Αν και λένε ότι οι τραγουδιστές δεν ξυπνάνε νωρίς το πρωί, η μέρα του Γιάννη Βαρδή ξεκινάει πρiν από τις επτά, την ώρα δηλαδή που ξυπνάει η κόρη του και ο γιος του. Μαζί με τη σύζυγό του τα ετοιμάζουν για τον παιδικό σταθμό. Ο μικρός, που βαπτίστηκε στις αρχές του καλοκαιριού με νονό του Αντώνη Ρέμο, πήρε το όνομα του αείμνηστου παππού του. Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τον χαμό του Αντώνη Βαρδή- ήταν η ίδια μέρα που έφυγαν από τη ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Mad Clip.

Συναντηθήκαμε στο στέκι του, το καφέ «Ελέφαντας» στα Γλυκά Νερά, που ανήκει στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ευρύτερα γνωστό ως μισθοφόρο του Survivor. Το παιχνίδι που θα παρουσιάσει και αυτή τη σεζόν ο κουμπάρος του, Γιώργος Λιανός και, όπως όλα δείχνουν, θα δούμε και τον Γιάννη να συμμετέχει ως παίκτης.

Η πρόταση εξάλλου υπήρχε από πέρσι, αλλά είχε γίνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και δεν υπήρχε χρόνος προετοιμασίας. «Γυμνάζομαι κάθε μέρα» παραδέχεται εξάλλου ο 47χρονος τραγουδοποιός, ενώ η Νατάσα που έχει έρθει μαζί του στο γύρισμα τον κοιτάει και χαμογελάει. Εκείνη μάλιστα τον είχε ενθαρρύνει από την πρώτη στιγμή να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Αφορμή για τη συνάντησή μας στάθηκε η ανάρτηση που έκανε την περασμένη Τρίτη μετά την απόρριψη της αγωγής που είχε κάνει στον Τόνι Μαυρίδη και τον Χριστόδουλο Σιγανό, εξαιτίας μιας λανθασμένης λέξης στο κείμενο. Ωστόσο, τώρα ετοιμάζει νέα αγωγή... διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο okmag.gr