Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έχω καταλάβει την ανάγκη της κυρίας Κωνσταντινίδου να...»

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής της.

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έχω καταλάβει την ανάγκη της κυρίας Κωνσταντινίδου να...»

Στην σημερινή εκπομπή «Όλα γκουντ» η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να πάρει θέση για τα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στον αέρα της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία έκανε σήμερα πρεμιέρα. Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε για όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός και θέλησε να αφήσει το δικό της σχόλιο.

Η Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω καταλάβει την ανάγκη της κυρίας Κωνσταντινίδου να βγει σήμερα και να τα πει όλα αυτά, δεν την έχω καταλάβει», είπε η Ναταλί Κάκκαβα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τονίζει πως «προφανώς και ήθελε να τα πει»

Και συνεχισε λέγοντας: «Σίγουρα είναι πολύ άδικο για όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του να διακοπεί η προβολή. Από την άλλη όμως, εγώ, ως τηλεθεάτρια, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, όταν βλέπω στην τηλεόραση τον Πέτρο Φιλιππίδη αυτομάτως το μυαλό μου πάει στις συγκεκριμένες πράξεις. Και εμένα αυτό δεν θέλω να μου συμβαίνει».

Γκουντάρας - Κάκκαβα απάντησαν δημόσια στον Βαρθακούρη - «Τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο»

Χαμός επικράτησε με μια ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη όπου εκδήλωσε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως το προφίλ της εκπομπής «ΣουΚου Family» Instagram , που παρουσίαζε πέρσι στον ΣΚΑΙ με τη σύζυγό του ο ίδιος, μετονομάστηκε σε «Όλα Γκουντ».

Μάλιστα, σε αναρτήσεις του χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως "ρόμπες" που ενόχλησαν ιδιαίτερα το ζευγάρι Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι απάντησαν στον αέρα της εκπομπής τους.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τον καινούργιο μας λογαριασμό στο Instagram γιατί πολλά ακούγονται. Το Όλα Γκουντ υπήρχε στο κανάλι στο παρελθόν σε μια άλλη εκπομπή, μετά δόθηκε στην επόμενη εκπομπή και τώρα δόθηκε σε εμάς. Κάτι αντίστοιχο κάνουν όλα τα κανάλια. Και το Open έδωσε τον λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στη Μπέττυ Μαγγίρα. Είναι κάτι που γίνεται. Καλό λοιπόν είναι να μη λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να συζητηθούμε. Δεν έχει να κάνει με εμάς. Εμάς μας έδωσαν αυτόν τον λογαριασμό, με αυτόν τον λογαριασμό θα τρέξουμε. Και μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε πολλά δώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Ναταλί Κάκκαβα: «Να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο. Θα κάνω μια παράκληση. Εκφράσεις τύπου ρόμπες και ντροπή καλό θα ήταν να αποφεύγονται να λέγονται. Όλοι κάνουμε μια δουλειά. Καταλαβαίνω ενδεχομένως κάποια πικρία κάποιων ανθρώπων που θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και δεν είναι αυτή την περίοδο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά παρακαλώ πολύ τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο. Γίνεται κίτρινο όλο αυτό και νομίζω πως δεν ταιριάζει σε κανένα. Τώρα είμαστε εμείς, του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Δε χρειάζεται ρε παιδιά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα».