Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Λαμπίρη

Βάφτισε τον εγγονό της!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Λαμπίρη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Λαμπίρη καθώς πριν από λίγες ώρες βάφτισε τον αγαπημένο της εγγονό στην Μανωλάδα Ηλείας. Πιο συγκεκριμένα, ο εγγονός της, πήρε το όνομα Διονύσης και η ευτυχισμένη γιαγιά εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Η Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα ήταν υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα. Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος και τώρα κοιμάται όπως όλα τα παιδάκια.

Η κόρη μου μένει στην Πάτρα. Είμαστε τόσο κολλητές και τη στερήθηκα που πήγε για σπουδές στην Αγγλία […] τώρα ακολούθησε την καρδιά της και είναι στην Πάτρα. Είμαστε όλοι χαρούμενη αφού η κόρη μου είναι χαρούμενη

Μου λέει η κόρη μου “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και δεν μπορώ να ζήσω στο 100% όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές, και του γάμου και της γέννα και της βάπτισης”. Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρας της. Και τώρα είμαστε λίγοι άνθρωποι στη βάπτιση, λίγοι και καλοί».

Μάλιτσα, η ίδια είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως έζησε την γέννηση του εγγονιού της μέσω κάμερας.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη

«Πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα...»

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για τις τραγικές στιγμές που πέρασε όταν έπαθε την πρώτη κρίση άγχους και νόμιζε ότι "φεύγει".

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε τη δική της ιστορία κατά την οποία έχασε την γηκάτω από τα πόδια της.

«Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και ήμουν σε μια διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου γιατί κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Κάτω από την πίεση αυτή, χωρίς να το καταλαβαίνω και έχοντας ένα νεογέννητο μωρό τελείως ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι μια αφάνταστη δυσφορία. Μία δύσπνοια. Ένα βάρος».

«Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε. Σε τέτοιο βαθμό που βγήκα, τότε έμενα σε ένα ρετιρέ πολύ ψηλά, στον πέμπτο όροφο, με θάλασσα μπροστά, δηλαδή δεν είχα κάτι να με πειράζει… Ήμουν στο μπαλκόνι και έλεγα ότι δεν αναπνέω! Κοίταζα γύρω μου, τι μου έχει συμβεί και δεν καταλάβαινα. Άσπρισα,

ίδρωσα, έγινα μούσκεμα και έτρεξα δίπλα στην αδελφή μου. Με ξάπλωσε λίγο, άρχισε να μου συζητάει και μου έδωσε λίγο νερό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. «Σιγά σιγά επανήλθα. Βέβαια, πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα! Και μάλιστα της είπα, «αν φύγω, έχε το νου σου στη μικρή». Δηλαδή το θυμάμαι πολύ καλά. Και μιλάμε, τώρα, για 24 ετών». Βέβαια, πλέον ζει ευτυχισμένες στιγμές έχοντας στην αγκαλιά της το έγγονι της.