Τζούλια Νόβα: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Η Τζούλια Νόβα και ο αγαπημένος της σύντροφος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς και οι δυο είναι άκρως ευτυχισμένοι αφού το μοντέλο διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι λογικό ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η ίδια ήταν καλεσμένη στο Πρωινό όπου μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι και όπως είναι φυσικό η ευτυχία της είναι απερίγραπτη.

Μάλιστα, η ίδια είναια αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Τζούλια Νόβα

Γιάννης Μάρκου για εγκυμοσύνη Τζούλιας Νόβα: "Έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο αυτόν πιστεύω..."

O χωρισμός του μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας ήταν άκρως επεισοδιακός αφού είχαν πάρει σβάρνα τα κανάλια και... έριχναν "καρφιά" ο ένας στον άλλον. Ένα χρόνο μετά το γεγονός αυτό κι ενώ η Τζούλια Νόβα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ο Γιάννης Μάρκου, ο πρώην σύντροφός της, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και σχολίασε την απόφαση του μοντέλου να κάνει ένα τέτοιο βήμα στην ζωή της.

«Η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί, αλλά δεν αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμος για να το κάνω. Την εγκυμοσύνη της, την έμαθα από τα σάιτ. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω “είναι δυνατόν;” Μετά χάρηκα κιόλας, γιατί έκανε αυτό που ήθελε.

Έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άνθρωπο αυτόν πιστεύω, για να κάνει αυτό το βήμα. Δεν της έστειλα μήνυμα να της ευχηθώ, δε χρειάζεται. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα πάνε στο επόμενο βήμα. Πίστευα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα συναίσθημα πολύ έντονο. Ένιωθα πειραγμένος και φάνηκε. Πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν αγκάθια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μάρκου.