Χαμογελάει ξανά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μετά την άσχημη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Η νέα αρχή στη ζωή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελάει ξανά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μετά την άσχημη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνον. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης νόσησε από κορωνοϊό και το πέρασε πάρα πολύ δύσκολα! Μετά από λίγο έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη αφού ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τον ALPHA αλλά... όλα αυτά όπως φαίνεται έγιναν για ένα και μόνο σκοπό: Για να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή του πιο δυνατός.

Πριν από λίγη ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega ανακοίνωσε την ένταξή του στο δυναμικό τους.

Η ανακοίνωση του Mega για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με μακρά πορεία στο ιατρικό ρεπορτάζ και πολλές τιμητικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, επιστρέφει στο MEGA για να εμπλουτίσει, με την εξειδικευμένη ματιά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Με τεκμηριωμένη άποψη, αξιοπιστία και ψυχραιμία θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν, όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και συνολικά το ευ ζην».

«Η χρονιά που φεύγει με έκανε πιο δυνατό ψυχικά»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης θέλησε να κάνει τον δικό του απολογισμό για το 2020 και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με το μακροσκελές κείμενο που έγραψε για τη χρονιά που φεύγει.

«Το 2020 βγαίνει απ’ το κάδρο και είναι σαν κάποιον που προσπαθεί να χωρέσει μέσα στη φωτογραφία, παρότι ξέρει ότι πέρασε η μπογιά του.

Η χρονιά που φεύγει με έκανε υπομονετικό, λιγότερο υπερφίαλο, περισσότερο συναισθηματικό, ελάχιστα καταναλωτικό, σίγουρα πιο δυνατό ψυχικά, καχύποπτο σε νέους αξιακούς κώδικες, πιο αποφασιστικό σε ξεκαθαρίσματα κάθε λογής και ολίγον... εαυτούλη με την καλή έννοια.

Με δίδαξε να μη δώσω άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που με απογοήτευσαν, μου έδειξε άλλους δρόμους στη δουλειά, με έκανε σκεπτικιστή αλλά και πιο αυθόρμητο στον έρωτα, ερευνητικό στη έκφραση των συναισθημάτων και περίεργο στην απόκτηση δεξιοτήτων, αναγκαίων στη νέα απόλυτα ψηφιακή εποχή.

Ευγνωμονώ τον παλιό χρόνο, γιατί μου υπενθύμισε το μέτρο, τη δυνατότητα να ιεραρχώ τα προβλήματα και μέσα από σκληρές η αλήθεια είναι δοκιμασίες, να συνειδητοποιήσω πόσο φθαρτός και προσωρινός είμαι. Όπως όλοι μας...

Σε αυτό το μικρό ταξίδι της ζωής που κάποιες στιγμές αστράφτουν και χάνονται σαν κεραυνός, προλαβαίνουμε εκτός από το να λυπηθούμε και να χαρούμε. Για να χαρούμε περισσότερο, ας ζήσουμε το 2021 όπως πραγματικά επιθυμούμε εμείς και όχι όπως οι γύρω μας θέλουν να μας βλέπουν να ζούμε.

Να ζήσουν λοιπόν αυτοί καλά κι εμείς ...καλύτερα. Καλή παραμυθένια νέα χρόνια!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης Instagram