Super Κατερίνα: Σοκαρισμένη η Καινούργιου με την έκπληξη που δέχτηκε από τον Φίλιππο - "Σ' αγαπάω πάρα πολύ"

Έλαμπε από την χαρά της στην σημερινή της πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: Σοκαρισμένη η Καινούργιου με την έκπληξη που δέχτηκε από τον Φίλιππο -

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (13/9) η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την νέα της εκπομπή στον ALPHA, Super Κατερίνα. Η ίδια, μέσα στις εκπλήξεις που έλαβε, ήταν κι αυτή του συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η Κατερίνα δέχτηκε ένα τριαντάφυλλο με μια κάρτα που έγραφε χαρακτηριστικά: «Σε κάθε τελετή των ρόδων θα διάλεγα πάντα εσένα, ο Bachelor», χωρίς να γίνεται γνωστό ποιος ήταν αυτός που την έστειλε.

Λίγο αργότερα, όμως, η παρουσιάστρια έλαβε μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η κάρτα έγραφε χαρακτηριστικά: «Καλό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν και το νέο βήμα στην καριέρα σου. Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Με αγάπη Φίλιππος» με την Κατερίνα να απαντά με ένα «σ’ αγαπάω πάρα πολύ» και δάκρυα στα μάτια.

Η έκπληξη του Φίλιππου Τσαγκρίδη στην Κατερίνα Καινούργιου

«Στον Φίλιππο αρέσει η Ιωάννα Τούνη για αυτό και...»

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, μιλώντας για τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο παραλίγο να χωρίσουν στις διακοπές τους στην Ιταλία.

«Δεν θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί νομίζω ότι η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο. Θα το αποφύγω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος «έλα βγάλε μου μια φωτογραφία». «Δε γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο», μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει. Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».