Συγκινεί ο Light με την κίνηση του λίγο μετά την απώλεια του Mad Clip

Η live εμφάνισή του αφιερωμένη στην μνήμη του καλού του φίλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί ο Light με την κίνηση του λίγο μετά την απώλεια του Mad Clip

Έντεκα μέρες έχουν περάσει από την μέρα που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή, μετά το θανατηφόρο ατύχημά του με το αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα άτομα που βυθίστηκαν στο πένθος, ήταν ο καλός του φίλος και εξίσου τράπερ, Light.

Μερικές μέρες μετά την κηδεία του, ο Lught πραγματοποιήσε την πρώτη του εμφάνιση και συγκεκριμένα σε ένα beach bar της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος, μάλιστα, αφιέρωσε το live του αποκλειστικά στην μνήμη του Mad Clip.

Ο ίδιος είοε χαρατηριστικά στο κοινό όσο βρισκόταν στην σκηνή: «Θέλω να σας πω σε όλους εσάς εδώ να προσέχετε, να αγαπάτε τους ανθρώπους γύρω σας, να τους το λέτε καθημερινά γιατί δεν ξέρετε ποτέ μπορεί είναι η τελευταία φορά που θα τους δείτε. RIP στον Mad Clip». Στο μεταξύ, έκλεισε η υπόθεση του τροχαίο του.

Τα λόγια του Light για τον θάνατο του Mad Clip

Σοκαριστικό ντοκουμέντο - Τελικά υπήρχε πρόβλημα στο αυτοκίνητο

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον Mad Clip, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Super Κατερίνα, που έκανε πρεμιέρα σήμερα 13/9 το πρωί μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν ένα ηχητικό μήνυμα που είχε στείλει ο τράπερ σε καλό του φίλο, λίγο πριν πεθάνει σε τροχαίο στην Βουλιαγμένη.

Ο καλλιτέχνης είχε έναν μεγάλο φόβο! Όπως είχε αναφέρει στο μήνυμα του, δεν είχε καλά λάστιχα και φοβόταν μήπως του φύγει το αυτοκίνητο σε καμία στροφή....

«Που να πάμε ρε θηρίο! Άστα! Μας έχουνε φάει οι τείχη και η μιζέρια. Κι αυτός κ...καιρος τώρα έτσι όπως είμαστε με αυτά τα λάστιχα που έχω θα φύγουμε σε καμία στροφή», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο ο Mad Clip και ανατριχιάσει.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση για το πως του έφυγε το αμάξι και έχασε τη ζωή του.