Αλέξης Παππάς: «Θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Οι δηλώσεις του Bachelor αναφορικά με τις κοπέλες του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξης Παππάς: «Θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Δευτέρας (13/9). Ο Έλληνας Bachelor μέσα σε όλα αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν αλλά και στο συμβάν με την λιποθυμία μιας από αυτές στην «τελετή των ρόδων».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά

«Η Βαλέρια είναι εξαιρετική κοπέλα, έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν είχαμε κοινούς δρόμους. Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα. Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο.

Ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά η κοπέλα και έτρεξα πάνω της. Ακόμα και μετά τις κάμερες ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτισια. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».

Αποχώρησε κι έκανε μπλοκ στο instagram τον Αλέξη Παππά!

Αυτό η αλήθεια είναι δεν πήγε και πολύ καλά! Η συγκεκριμένη παίκτρια βίωσε στο The Bachelor 2 κάτι πρωτόγνωρο! Για την ακρίβεια, στο τελευταίο επεισόδιο ο ίδιος ο εργένης, Αλέξης Παππάς, της ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς με την συμπεριφορά της τον έκανε να μην θέλει να την διεκδικήσει!

Ναι, πολύ σωστά καταλάβατε! Πρόκειται για την Λάουρα! Το πρωί της Δευτέρας η πρώην παίκτρια του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και με τα λεγόμενά της άδειασε τον μπάτσελορ λέγοντας πως αν δεν της ζητούσε εκείνος να φύγει θα το έκανε η ίδια από μόνη της.

«Του έπεφτα πολύ του Αλέξη και με έδιωξε. Δεν τον βρίσκω γοητευτικό, δεν τρελαινόμουν να τον διεκδικήσω. Προσωπικά δεν μου αρέσει. Ήμουν και επηρεασμένη και από αυτά που είδα στο Survivor», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν μου άρεσε και προσπαθούσα μέσα από τα ραντεβού των κοριτσιών να μάθω πώς είναι ο χαρακτήρας του. Τι άνθρωπος είναι. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό μου βγήκε, δεν μπορούσα να υποκριθώ. Θα έφευγα μόνη μου, είχα έτοιμα τα πράγματά μου».