Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Αποχαιρέτησε τα μακριά της μαλλιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αποφάσισε να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ίδια συγκεκριμένα άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα νέο hairlook.

Η όμορφη ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να αποκαλύψει την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Όπως είδαμε, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου αποχαιρέτησε τα μακριά μαλλιά και υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ, που ομολογουμένως της πάει φοβερά.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της στο instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Sexy 70s vibes!!! Στο βίντεο αυτό θα δείτε την πρώτη μου αντίδραση όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη & αν κάνεις slide left θα δείς καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα και το χαμόγελο μου το αμέσως επόμενο λεπτό.

Εγώ, λοιπόν, που φημίζομαι για την σταθερότητα μου & έχω το ίδιο μήκος μαλλιών τα τελευταία 8 χρόνια, βλέπω μεγάλη αλλαγή!Εσείς πως με βλέπετε?Σας αρέσουν? Ανυπομονω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.

*p.s. την επόμενη εβδομάδα θα ανανεώσω και το χρώμα, ασυγκράτητη πχια». Στο μεταξύ η ίδια πριν λίγες μέρες αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η μικρούλα της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για τη γιορτή της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και έτσι, οι αγαπημένοι φίλοι της και συγγενείς, έσπευσαν να της ευχηθούν με τον πιο υπέροχο τρόπο. Μάλιστα, ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος της έκανε και ένα πολύ ρομαντικό δώρο.

Λίγο μετά τις υπέροχες ευχές που δέχθηκε από την κολλητή της, Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους, το υπέροχο δώρο που έλαβε στο σπίτι από τον άντρα της.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, ενώ πριν από λίγο καιρό, προστέθηκε σε αυτή ένα ακόμα μέλος, η μικρή Σιένα, η οποία ήρθε για να τους αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μιχόπουλος της έστειλε μία υπέροχη ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα, κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα την αγαπημένη ηθοποιό.

Αθηνά Οικονομάκου δώρο Φίλιππος Μιχόπουλος