Ιωάννα Μαλέσκου: «Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια»

«Θέλω να βγω από το κουτάκι μου...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: «Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια»

Μια επιθυμία της θέλησε να εκφράσει δημόσια το πρωί της Τρίτης (14/9) η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της. Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικές δηλώσεις από την χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Ειδικότερα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επιθυμεί να κάνει πολλά και ξεχωριστά πράγματα αυτή τη σεζόν με τους συνεργάτες της ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα στα αλήθεια ποια πραγματικά είναι.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Τρέλα, πολύ τρέλα. Κι εγώ θέλω όμως να κάνουμε πραγματάκια τρελά. Τώρα να σας πω κάτι, όλα μπορούμε να τα κάνουμε. Θέλω να είμαι πολύ ο εαυτός μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια.

Και τώρα θα μου λένε και θα μου γράφουνε “τους έβαλε πάλι να λένε πράγματα γι αυτήν”. Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει. Θέλω φέτος γιατί νιώθω πιο ήρεμη και πιο ο εαυτός μου. Θέλω να βγω από το κουτάκι μου, θέλω να πάρω μια μεγάλη ανάσα και εύχομαι να τα καταφέρω φέτος».

Η αποκάλυψή της για την προσωπική της ζωή

Το πρωί της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στον Γρηγόρη Μπάκα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μετά τις αφοπλιστικές της δηλώσεις για τις πλαστικές, μίλησε για τις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου, η Ιωάννα και ο φημολογούμενος σύντροφος της γνωρίστηκαν το καλοκαίρι σε διακοπές στην Κρήτη, όταν το σκυλί της είχε ένα πρόβλημα υγείας. Ο Κωνσταντίνος, που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα για ζωάκια, ήταν αυτός που της προσέφερε την βοήθειά του.

«Δεν μπορώ, τίποτα δεν έχω να πω με ξέρεις εμένα να μιλάω για τα προσωπικά μου; Πόσο μάλλον όταν κάτι δεν είναι για να ανακοινωθεί, ή να ειπωθεί ή να υπάρχει κάτι τέλος πάντων.

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, προτιμά να μιλάω για τα επαγγελματικά μου ιδίως φέτος που είναι μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, πολύ δυνατή με πολλές αλλαγές. Θα έκανα βραδινό σόου το αίμα μου βράζει, το ταπεραμέντο υπάρχει».