Τηλεφωνική παρέμβαση της Φαίης Σκορδά στο Καλό Μεσημεράκι

Η αποκάλυψη που έκανε στον Νίκο Μουτσινά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεφωνική παρέμβαση της Φαίης Σκορδά στο Καλό Μεσημεράκι

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή εκπομπή του, μιας και η Φαίη Σκορδά πήρε την απόφαση να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι και να πει δυο λόγια με τον αγαπημένο παρουσιαστή.

Μετά την «παρέλαση» celebrities που είχε στην πρεμιέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε έστω και μέσω τηλεφώνου την Φαίη Σκορδά, η οποία δε δίστασε να του αποκαλύψει κάτι.

Η συνομιλία της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

«Πες μου κάτι, τι συνέβη, τι γίνεται;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και η Φαίη Σκορδά, απάντησε: «Γενικά φέτος τι γίνεται; Έχει πάρα πολλές εκπομπές, πολλές επιλογές. Πολλά φιλιά σε όλους. Καλή Αρχή. Κοίταξε, εγώ με χαρά θα έρθω και φέτος καλεσμένη, αλλά θα περιμένω πρώτα εσένα».

Απίστευτη αντίδραση του Νίκου Μουτσινά μπροστά από τις κάμερες

Πρεμιέρα με το Καλό Μεσημεράκι έκανε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει στο πλατό για τους τηλεθεατές του ήταν πολλές.

Σήμερα 14/9 μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο παρουσιαστής απάντησε στο αν τον αγχώνει ο ανταγωνισμός που φέτος είναι μεγάλος. «Πάντα υπάρχει ένα πρόγραμμα απέναντι. Ο κάθε σταθμός βάζει το πρόγραμμα που πιστεύει. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να δίνουμε εμείς τον καλύτερό μας εαυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ερώτηση αν βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης, ο Νίκος Μουτσινάς τους άφησε όλους άφωνους, όταν είπε «Τα νούμερα τα παρακολουθώ, τι είμαι, βλάκας;».