«Το MasterChef παλιά ήταν διαγωνισμός, τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται»

Βαριές ατάκες για το αγαπημένο ριάλιτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το MasterChef παλιά ήταν διαγωνισμός, τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (14/9) ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος για ακόμα μία φορά «άδειασε» το MasterChef και το προϊόν στο οποίο έχει εξελιχθεί, τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το show στο οποίο συμμετείχε εκείνος.

Ο κορυφαίος σεφ είχε μίλησε με βαριά λόγια και στο παρελθόν για το MasterChef, λέγοντας πως δεν μπορεί μετά την καριέρα που έχει κάνει να παρακολουθεί το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Λαζάρου για το MasterChef

«Όχι, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση για διαγωνισμό μαγειρικής. Μπορώ να σας πω ότι δεν έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω γι’ αυτό που λέτε, αλλά δεν έχω χρόνο να το δω και να το παρακολουθήσω. Ένα MasterChef, έτσι όπως το κάναμε εμείς τότε, που ήταν διαγωνισμός, ίσως να το έκανα ξανά.

Τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Θεωρώ πως δεν είναι ένας διαγωνισμός σαν αυτόν που ξεκινήσαμε εμείς και γι’ αυτό και άφησε πίσω του αυτός ο διαγωνισμός ένα μεγάλο αποτύπωμα», είπε χαρακτηριστικά.

Από το MasterChef στο Athens Pride ντυμένος νύφη - Δείτε φωτογραφίες

Είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef κι αυτό γιατί μίλησε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή για τις επιλογές του.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το Athens Pride Parade 2021 και από την πολύχρωμη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παύλος Χάππιλος, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του περσινού Master Chef.

Η απόφασή του να εμφανιστεί με νυφικό, σχολιάστηκε έντονα από τους ακόλουθούς του με πολλούς να κατακρίνουν την επιλογή του. Ο ίδιος σήμερα αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τους λόγους που το έκανε με ένα βίντεο. "160 επιφανείς Έλληνες έγραψαν μια επιστολή στην οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους με το γκέι γάμο και αυτό κάπως ήθελα εγώ να σχολιάσω χθες με το νυφικό", είπε.

MasterChef Χάππιλος MasterChef Παύλος Χάππιλος Pride