GNTM 4: Αυτό είναι το προφίλ του plus size μοντέλου που τρέλανε τους κριτές

Το στοιχείο που «πρόδωσε» το μέλλον της στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αυτό είναι το προφίλ του plus size μοντέλου που τρέλανε τους κριτές

Η Μαρίτα Καθιζιώτη ήταν το plus size μοντέλο που εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM 4 και ξετρέλανε τους κριτές. Εμείς κάναμε μία αναζήτηση και εντοπίσαμε το προφίλ της στο Instagram το οποίο είναι απλά εντυπωσιακό.

Μπορεί στην μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 4 να μην είδαμε κανένα plus size μοντέλο ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο, (13/9), έκανε την εμφάνισή της η 22χρονη Μαρίτα η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να περάσει με μεγάλη άνεση στην επόμενη φάση.

Το πρόσωπό της, οι πόζες της και η προσωπικότητά της κέρδισαν τους κριτές και όπως αποκάλυψε η ίδια, πρέπει να κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο προκειμένου να περάσει και από το ID Catwalk στην επόμενη φάση. Την ίδια στιγμή βέβαια, κόπηκε ένα μοντέλο με 9 χρόνια εμπειρία!

Όπως θα διαπιστώσετε, η Μαρίτα Καθιζιώτη έχει ανεβάσει insta stories, γεγονός που μαρτυρά πως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο σπίτι του GNTM.

Αυτό είναι το Instagram της Μαρίτας Καθιζιώτη από το GNTM 4

Τον έκοψαν και «άδειασε» την παραγωγή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Αντώνης Κισκήρας, το μοντέλο που πέρασε από οντισιόν στο GNTM 4 αλλά κόπηκε από τους κριτές παρά την εμπειρία που είχε στον χώρο, και δε δίστασε να «αδειάσει» την παραγωγή.

Όπως εξήγησε, αισθάνεται αδικημένος γιατί σε ένα show για μοντέλα, τα αληθινά μοντέλα θα έπρεπε τουλάχιστον να περνούν στην επόμενη φάση, ενώ σχολίασε με αρνητικό τρόπο, τη μεγάλη αναμονή που υπάρχει μέχρι να βρεθείς μπροστά στους κριτές.

«Μου είπαν ότι είμαι καλός, αλλά δεν είμαι τόσο καλός. Έπαιξε ρόλο ότι έχω αναλωθεί αρκετά. Εφόσον κάνεις διαγωνισμό για μοντέλα θα έπρεπε, τουλάχιστον, να “περνούν” την πρώτη φάση! Γι’ αυτό νιώθω λίγο αδικημένος εγώ.

Στις οντισιόν έχει μία αναμονή γύρω στις 13 ώρες. Όταν βγαίνεις στους κριτές, είσαι κομμάτια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης.