Περιπέτεια με την υγεία του Νίκου Χατζηνικολάου - Τι συνέβη

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περιπέτεια με την υγεία του Νίκου Χατζηνικολάου - Τι συνέβη

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μοιράζεται διάφορες ιδιωτικές του στιγμές. Παρόλο που έχει μοιραστεί στα social media φωτογραφίες με τα παιδιά του.

Ωστόσο, την περασμένη Δευτέρα που έκανε πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με την ραδιοφωνική του εκπομπή, αποκάλυψε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του το καλοκαίρι και πέρασε δύσκολα.

Η αποκάλυψη του Χατζηνικολάου για την υγεία του

«Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, είχα μια περιπέτεια. Ευτυχώς τώρα είμαι καλά και είμαστε πάλι μαζί», είπε χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες. Ωστόσο, στην πρεμιέρα του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε με χιούμορ πως για να περπατήσει από τη μία μεριά του πλατό στην άλλη χρειάζεται μισή ώρα.

Σοκ με την καλοκαιρινή εμφάνιση του Νίκου Χατζηνικολάου

Τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την Κρίστη Τσολακάκη και τα παιδιά τους απόλαυσε αυτό το διάστημα ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μάλιστα, φαίνεται να είναι και αρκετά ανανεωμένος.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του, στην οποία τον βλέπουμε αρκετά ηλιοκαμμένο και μαυρισμένο, ενώ είναι από τις σπάνιες φορές που έχει γένια.

Στην λεζάντα της ανάρτησης του, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό ξημέρωμα! Ραντεβού τον Σεπτέμβριο! Δεν είναι οι Μαλδίβες! Είναι η υπέροχη Νάξος!».

 Ηλιοκαμμένος και με γένια ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η παρέμβαση του Χατζηνικολάου στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Τις δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Ενώπιος Ενωπίω σχετικά με τους ομοφιλόφυλους, σχολίασαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται. Μάλιστα, με αφορμή κάποια σχόλια ο Νίκος Χατζηνικολάου παρενέβη την ώρα που βρισκόντουσαν στον αέρα.

«Δεν ξέρω που να αρχίσω, που να το πιάσω και που να το αφήσω. Να το πιάσω από εκεί… Τι σημαίνει, αν επιτρέπεται η λέξη, ομοφυλόφιλος; Όλη αυτή η συζήτηση νομίζω ότι θα είχε θέση το 1950, το 1940. Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του;», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Αισθάνομαι ότι η τοποθέτηση του στην απάντηση του ήταν ότι δεν έχει θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά έχει θέμα με το gay pride, αν κατάλαβα καλά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και ολοκλήρωσε: «Κρατάμε λοιπόν την εκτίμηση μας στο μουσικό έργο του Σταμάτη Σπανουδάκη, συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε με τις απόψεις του σε κάποια θέματα και πάμε παρακάτω».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ναταλία Γερμανού δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της από τον Νίκο Χατζηνικολάου το οποίο και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό.

«Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του και το κόψατε στο μοντάζ. Η ερώτηση έγινε με αφορμή δηλώσεις του που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές και είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα».

Η παρουσιάστρια μετά από το μήνυμα που δέχτηκε δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της προς τους συνεργάτες της για το μοντάζ.