Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της

Σαν δυο σταγόνες νερό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media . Στην γνωστή παρουσιάστρια αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και όπως είναι λογικό η ίδια δεν διστάζει να εντυπωσιάζει αρκετά τους followers της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και του “Love it” έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού κοινοποίησε μια φωτογραφία με τον αδερφό της Αλέξανδρο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Τα δύο αδέρφια απόλαυσαν την Κυριακάτικη βόλτα τους, αλλά και το καφεδάκι τους στα βόρεια προάστια και η Ιωάννα Μαλέσκου απαθανάτισε τη στιγμή. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Αυτός είναι ο δικός μου Big Brother».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: «Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια»

Μια επιθυμία της θέλησε να εκφράσει δημόσια το πρωί της Τρίτης (14/9) η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της. Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικές δηλώσεις από την χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Ειδικότερα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επιθυμεί να κάνει πολλά και ξεχωριστά πράγματα αυτή τη σεζόν με τους συνεργάτες της ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα στα αλήθεια ποια πραγματικά είναι.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Τρέλα, πολύ τρέλα. Κι εγώ θέλω όμως να κάνουμε πραγματάκια τρελά. Τώρα να σας πω κάτι, όλα μπορούμε να τα κάνουμε. Θέλω να είμαι πολύ ο εαυτός μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια.

Και τώρα θα μου λένε και θα μου γράφουνε “τους έβαλε πάλι να λένε πράγματα γι αυτήν”. Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει. Θέλω φέτος γιατί νιώθω πιο ήρεμη και πιο ο εαυτός μου. Θέλω να βγω από το κουτάκι μου, θέλω να πάρω μια μεγάλη ανάσα και εύχομαι να τα καταφέρω φέτος».