Σοκάρει η Δέσποινα Καμπούρη - "Ένας επιχειρηματίας μου είπε την επόμενη φορά να προσέξω τα φρένα του Smart μου"

«Απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκάρει η Δέσποινα Καμπούρη -

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Δέσποινα Τσόκου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/9) η Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και μερικές απειλές που είχε δεχτεί για τη ζωή της.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Καμπούρη

«Μετά από οκτώ χρόνια αποχής από την τηλεόραση, νιώθω σαν να πηγαίνω στην πρώτη δημοτικού. Οι κόρες μου χάρηκαν πολύ για την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Ο σύζυγός μου έχει ενδοιασμούς για την επιστροφή μου. Παλαιότερα μετέφερα την ένταση της δουλειάς στο σπίτι.

Υπήρξαν εποχές που πίστευα ότι δεν κάνω για την τηλεόραση. Βίωσα άσχημες συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Μετά το κίνημα metoo υπάρχει τεράστια αλλαγή στο χώρο. Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στο Κονγκό, την πατρίδα της μητέρας μου.

Κάποτε απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ. Εγώ ήμουν 20 χρονών τότε, οδηγούσα ένα κίτρινο Smart. Με βρήκε αυτός ο επιχειρηματίας και μου είπε “την επόμενη φορά που θα σηκωθείς για να πας στη δουλειά σου, να ελέγξεις τα φρένα του Smart σου”.

Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά την ξεπέρασα με θεραπεία και υπομονή. Ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει πολλές φορές μεγάλες δυσκολίες σε ένα ζευγάρι».

«Σήμερα κάναμε την πρώτη μας χημειοθεραπεία»

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, όπου μοιράζεται το δύσκολο ταξίδι που πρόκειται να κάνει.

Η όμορφη δημοσιογράφος που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε την επιθυμία της να συμμετέχει στο Survivor, εδώ και μερικά χρόνια έχει στο πλευρό της το σκυλάκι της, την Billy, η οποία όμως είναι δυστυχώς άρρωστη.

Η Δέσποινα Καμπούρη, μέσω μιας ανάρτησης της, αποκάλυψε πως σήμερα επισκέφθηκε το κτηνιατρείο προκειμένου να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία για να πολεμήσει τον καρκίνο.

“Σήμερα κάναμε την πρώτη μας χημειοθεραπεία. Έχουμε ανηφόρα μπροστά μας Billy μου, αλλά θα την ανέβουμε μαζί. Μαζί μέχρι το τέλος”.

Δέσποινα Καμπούρη ανάρτηση για το σκυλάκι της