Τατιάνα Στεφανίδου για την Παλιοσπύρου: «Εσύ Ιωάννα μου είσαι η νικήτρια σήμερα»

«Στη σκιά σου ήταν πάντα, παραφύλαγε, παρακολουθούσε τη ζωή σου από μακριά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τατιάνα Στεφανίδου για την Παλιοσπύρου: «Εσύ Ιωάννα μου είσαι η νικήτρια σήμερα»

Ένα μήνυμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την σημερινή (15/9) της δίκη θέλησε να στείλει η Τατιάνα Στεφανίδου, στην έναρξη της εκπομπής της. Η εικόνα της έξω από το δικαστήριο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και όλος ο κόσμος έδειξε την στήριξη του στην γυναίκα αυτή που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 από την καθ’ ομολογίαν δράστιδα.

Το μήνυμα της Τατιάνας Στεφανίδου στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Σήμερα, αναμφισβήτητα το πρόσωπο της ημέρας είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η γυναίκα που έδωσε σε όλους μας ένα τεράστιο μάθημα δύναμης, γενναιότητας και αξιοπρέπειας, μία μαχήτρια της ζωής. Εσύ λοιπόν Ιωάννα μου είσαι η νικήτρια σήμερα, εκείνη (η κατηγορούμενη), αυτή που σου προκάλεσε όλο αυτό το κακό, είναι αυτή που κρύβεται. Είναι η δειλή. Στα μάτια μας, εκείνη η άλλη είναι σήμερα η ηττημένη.

Στη σκιά σου ήταν πάντα, παραφύλαγε, παρακολουθούσε τη ζωή σου από μακριά. Σε φθονούσε μουλωχτά. Στη σκιά σου έμεινε και σήμερα.Πολύ λίγη και πολύ μικρή μπροστά σου. Αυτό ένιωσα εγώ ως γυναίκα, παρακολουθώντας όσα έγιναν σήμερα στο δικαστήριο».

Τατιάνα Στεφανίδου μήνυμα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Έδειξε πόσο δειλή είναι» - Η πρώτη δήλωση έξω από το εφετείο

Μεταφέρθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου από την 36χρονη Έφη, που έγινε πριν από ενάμιση χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας. Μάλιστα, η κατηγορούμενη, αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο και αντί αυτού βρέθηκε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου, προκειμένου να την υπερασπίσει.

Σύμφωνα με την Κέλλη Χεινοπώρου και το Πρωινό, η Ιωάννα κάθισε μέσα στην αίθουσα μαζί με την μητέρα της και όταν άκουσε την δήλωση της κατηγορουμένης ότι δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, ήταν φανερά απογοητευμένη.

Η πρώτη δήλωση της Παλιοσπύρου έξω από το δικαστήριο

Με το άκουσμα πως η 36χρονη δεν θα παρευρεθεί, αλλά και πως η δίκη πήρε παράσταση για τις 30 του Σεπτέμβρη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναχώρησε από το εφετείο. Ωστόσο, θέλησε κατά την έξοδο της να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.