Το δημόσιο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στον Αντώνη Κανάκη

Η απορία της για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το δημόσιο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στον Αντώνη Κανάκη

Στον Αντώνη Κανάκη θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα το μεσημέρι της Τετάρτης (15/9) η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Η γνωστή παρουσιάστρια αναρωτήθηκε συγκεριμένα σε ποιο κανάλι θα τον δούμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Παιδιά από περιέργεια ο Αντώνης Κανάκης που θα κλείσει να πάει; Με ενδιαφέρει, μου αρέσει η εκπομπή του, έκανε μια καταπληκτική σεζόν και βλέπω ότι έχουν ξεκινήσει όλοι, ακούω ότι συζητάει αλλά δεν ξέρω πού», είπε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει το Open.

Ωστόσο, κανείς ακόμα δεν ξέρει που πραγματικά θα βρίσκεται ο Αντώνης Κανάκης, μιας και δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Το δημόσιο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στον Αντώνη Κανάκη

Ψέμα η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Αντώνη Κανάκη

Πολλά έχουν ακουστεί για τους Ράδιο Αρβύλα και τις συζητήσεις που κάνει ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του για να βρουν τη νέα τους τηλεοπτική στέγη για τη σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει.

Μάλιστα, μια είδηση που είχε κυκλοφορήσει και τους ήθελε να έχουν "στενό μαρκάρισμα" του ΑΝΤ1, τελικά δεν ισχύει σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day. Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού διέψευσε τις φήμες αυτές.

«Ο Αντώνης Κανάκης έχει περάσει από διάφορες προτάσεις και διάφορα στάδια. Εκεί που φτάνει να πιει νερό από τον ΑΝΤ1, εκεί απομακρύνεται και εκεί εμφανίζεται μια πρόταση από το OPEN. Πριν από μία εβδομάδα υπήρχε μια νέα πρόταση από το OPEN, έχουν μιλήσει με όλα τα κανάλια. Μιλάει για εκπομπή καθημερινή, μετά το δελτίο ειδήσεων, θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα τελειώσει στο τέλος Μαΐου. Μαζί και το Βινύλιο», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.