Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αιμίλιος Χειλάκης: «Με τρομάζει όταν πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»

«3-4 φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Με τρομάζει όταν πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»
News 15.09.2021 17:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/9) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και στην επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη

«Μου αρέσουν πολύ οι ρόλοι του κακού. Έχω να κάνω τηλεόραση 11 χρόνια. Φέτος είναι μια χρονιά που νιώθω πιο καλά με τον εαυτό μου. Είμαι τυχερός που έχω στη ζωή μου την Αθήνα Μαξίμου. Την περίοδο του εγκλεισμού περάσαμε ακόμα καλύτερα.

Δεν χορταίνω τις συνεργασίες και συναντήσεις. Η τέχνη είναι το γιατρικό των θεατών, έτσι επιβιώσαμε. Το απωθημένο μου είναι τα ταξίδια. Δεν με τρομάζει η έκθεση. Δεν μου αρέσει η έκθεση άνευ λόγου. Με τρομάζει όταν πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. 3-4 φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω. Στον Ταρτούφο έγιναν λάθος “συναντήσεις” και μπήκαμε μέσα. Οι επόμενες δύο δουλειές μου έγιναν για να “ξεχρεώσω” τον Ταρτούφο».

«Δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν παίξει μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απόφαση των σταθμών να μην προβάλουν ξανά παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Είμαστε πολύ θυμωμένοι, θα γίνουν λάθη στον θυμό μας, θα ακουστούν λάθος πράγματα, θα κατηγορηθούν λάθος άνθρωποι, θα υπάρχουν πολύ εύκολα λόγια να ειπωθούν γι’ αυτούς.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε, να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε εμείς τι έχουμε κάνει γι’ αυτό; Ήμασταν παρόντες με αγάπη στα θύματα ή στους θύτες; Γιατί συνέβη όλο αυτό; Οφείλουμε να τιμωρήσουμε και τον πρότερό τους βίο, άρα και τον πρότερό μας βίο μαζί τους;

Όχι, δεν τιμωρούνται έτσι τα πράγματα. Αν δεν τιμωρηθεί ο άνθρωπος που έχει διαπράξει το έγκλημα δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν παίξει σε ένα σίριαλ μαζί με τον Πέτρο ή με τον Δημήτρη και δεν θα προβληθεί και δεν θα επαναληφθεί. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έχουν υπάρξει στη ζωή μας αυτοί οι άνθρωποι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι υπέρ του όρου “γυναικοκτονία”! Στην κοινωνία το θηλυκό είναι ακόμη...»

Αιμίλιος Χειλάκης: Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες - Αυτός θα είναι ο πρώτος του σύμμαχος

Share