«Δεν έχω την καλύτερη εντύπωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Έβλεπα τον τρόπο που μίλαγε για συναδέλφους»

"Έσπασε" τη σιωπή της η Παλαιολόγου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχω την καλύτερη εντύπωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Έβλεπα τον τρόπο που μίλαγε για συναδέλφους»

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου το αίτημα αποφυλάκισης απορρίφθηκε λόγω ενός νέου στοιχείου.

Όσα είπε η Παλαιολόγου για τον Φιλιππίδη

Πέσατε από τα σύννεφα με κάποια από όσα ακούστηκαν ή λίγο πολύ τα γνωρίζατε;

Δεν έπεσα δυστυχώς καθόλου. Ήταν πράγματα που γνωρίζαμε, αλλά δεν ήμουν παρούσα σε κανένα περιστατικό. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα ξέραμε, μην πω και χειρότερα.

Είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι, για μια πολύ μικρή συνεργασία. Δεν έχω την καλύτερη εντύπωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Έβλεπα από τον τρόπο που συμπεριφερόταν γενικά και από τον τρόπο που μίλαγε για συναδέλφους ότι… εντάξει. Συν του ότι από πριν είχα ακούσει τα χίλια μύρια όσα.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Πέτρο Φιλιππίδη

Άφαντος ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και αρκετό καιρό περίμενε την απόφαση του δικαστηρίου για το αίτημα της αποφυλάκισής του το οποίο και τελικά απορρίφθηκε γιατί βγήκαν και νέα ντοκουμέντα στην φόρα: μηνύματα πολύ ακατάλληλου περιεχομένου σε θύματά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κατάσταση εκεί είναι η εξής. «Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο».

«Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. «Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

Στην πρωινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στο ρεπορτάζ πως την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε το αίτημα που είχε κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης δίχως ο ηθοποιός να το περιμένει. «Είχε πιστέψει, από ότι μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του και θα βγει έξω. Αιτήθηκε να φορέσει το περιβόητο βραχιολάκι και να έχει κατ’ οίκον περιορισμό»

Παράλληλα, σχετικά με φήμες που θέλουν να προετοιμάζεται θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές από τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο Τάσος Τεργιάκης ήταν σαφής και ξεκαθάρισε πως «δεν έχει τεθεί ποτέ το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχουν συζητήσει ποτέ τέτοιο αντικείμενο. Μου είπαν ότι είναι αστείο, οι άνθρωποι που είναι εκεί προφυλακισμένοι να συγκεντρωθούν και να παίξουν όλοι σε μια παράσταση. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα».

Τέλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επανέλθει με νέα αίτηση αποφυλάκισης με στόχο να παραμείνει προφυλακισμένος στο σπίτι με βραχιολάκι παρακολούθησης.