Στιγμές ευτυχίας για την Κρυσταλλία - Βάφτισε τον γιο της

Φωτογραφίες από την βάφτιση - Το εντυπωσιακό φόρεμα της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κρυσταλλία - Βάφτισε τον γιο της

Η Κρυσταλλία Ρήγα και ο αγαπημένος της Δημήτρης Πλατανιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς μετά από 9 μήνες από τον ερχομό του γιου τους αποφάσισαν πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να βαφτίσουν το παιδάκι τους.

Ο μικρός που γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2021, πήρε το όνομα Νικηφόρος Ιωάννης και το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον Όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, πριν από καιρό είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι αυτό που δεν βρίσκεις τα λόγια. Θα τον πούμε Νικηφόρο – Ιωάννη.

Το Νικηφόρος είναι κάτι συμβολικό και επειδή αρέσει και στους δυο μας και το Ιωάννης είναι προς τιμήν του μπαμπά του Δημήτρη που δεν είναι πια μαζί μας και τον αγαπάμε πολύ».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της Κρυσταλλίας

Κρυσταλλία Ρήγα στην βάφτιση

Ο στολισμός της βάφτισης

Έτσι ήταν η βάφτιση του γιου της

Στολισμός βάφτισης του γιου της Κρυσταλλίας

Η Κρυσταλλία αποκαλύπτει τις δυσκολίες που είχε στον τοκετό - «Γεννήθηκε μετά από αρκετό κόπο..»

Η Κρυσταλλία πριν μερικές μέρες γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ αποκάλυψε ότι είχε έναν πολύ δύσκολο τοκετό.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Πλατανιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού έχουν πλέον στην αγκαλιά τον πρίγκιπα τους.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι, η Κρυσταλλία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τον γιο της αποκαλύπτοντας παράλληλα τις δυσκολίες που είχε στον τοκετό.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η τραγουδίστρια έγραψε: “Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!!

Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!!

Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγω!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια!

Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!! Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!! Ο μπέμπης… Clik από τον μπαμπά μου” έγραψε η Κρυσταλλία.