Στέλιος Κουδουνάρης: «Ήταν μία πολύ κακή συμπεριφορά! Ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντι μου»

«Πήγα σπίτι, είχα πετάξει τα ρούχα στο πάτωμα και τα πάταγα» - Περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στέλιος Κουδουνάρης: «Ήταν μία πολύ κακή συμπεριφορά! Ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντι μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας -που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά του- μίλησε για τα δύσκολα χρόνια πριν την ενασχόληση του με τον χώρο της μόδας.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδουνάρη

«Στις δυσκολίες μου έδινε ώθηση να τις παλέψω το νεαρό της ηλικίας και η άγνοια κινδύνου. Όταν είσαι 20 και 25 δεν ζυγίζεις αυτά τα πράγματα, δεν αντιδράς και δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Πήγαινα όπως μου πήγαινε η κάθε μέρα χωρίς να έχω στόχο την επιτυχία όπως κάποιος μπορεί να την ορίζει σήμερα. Δεν ήταν αυτό καθόλου στο μυαλό μου.

Δεν τα έβαζα κάτω ποτέ παρά μόνο μία φορά. Ήταν μία πολύ κακή συμπεριφορά από ένα κατάστημα που προσπαθούσα να δειγματίσω και με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Μου είχε κλείσει 10 φορές ραντεβού, πήγαινα εγώ 10 φορές στο ραντεβού φορτωμένος με τα ρούχα και ταξί γιατί δεν οδηγούσα και στο τέλος, ενώ μου ζητούσε να πηγαίνω, ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντι μου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ με αυτό. Πήγα σπίτι, είχα πετάξει τα ρούχα στο πάτωμα και τα πάταγα. Αυτό κράτησε δύο λεπτά. Μετά σηκώθηκα, τα σήκωσα, τα σιδέρωσα, τα άτμισα, έφυγε όλο από μέσα μου και έκτοτε δεν ξανάγινε τίποτα τέτοιο».

Η επιθυμία του να γίνει πατέρας

Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Στέλιο Κουδουνάρη, προχώρησε η Ευρυδίκη στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας και κριτής στο My Style Rocks μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

«Παιδί ναι σίγουρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Έχω όμως μια ανιψιά και έναν ανιψιό και είμαι πολύ καλά. Όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες να αποκτήσω το δικό μου παιδί», εξομολογήθηκε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή του αποκαλύπτοντας πως για εκείνον είναι πολύ σημαντικός καθώς όταν είναι σε σχέση είναι και πιο ήρεμος και τακτοποιημένος. Δείτε εδώ το έξαλλο σχόλιο που έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης στις παίκτριες του My Style Rocks.