Πασχάλης Τσαρούχας για τις καταγγελίες: "Είχαμε χάσει τον ύπνο μας, δεν τρώγαμε, σου ερχόταν αηδία"

"Ήταν πολύ σκληρό και σοκαριστικό για εμάς"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασχάλης Τσαρούχας για τις καταγγελίες:

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού στο ΣΕΗ.

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα για τις καταγγελίες

«Ήταν πολύ σκληρό και σοκαριστικό για εμάς αυτό που έγινε με το metoo. Στην αρχή που το αντιμετωπίζαμε είχαμε χάσει τον ύπνο μας, δεν τρώγαμε, σου ερχόταν αηδία με αυτά που διάβαζες.

Όταν τελειώσει όλο αυτό θα πρέπει να μας πάνε κάπου για… αποτοξίνωση κανένα εξάμηνο εμάς του πειθαρχικού, να ησυχάσει η ψυχή μας. Ελπίζω να μην έρθει κάτι άλλο στο προσκήνιο, εμείς δείξαμε το δρόμο και όποιος άνθρωπος υποφέρει μπορεί να απευθυνθεί στην εισαγγελία.

Για τόσο σκληρά πράγματα πρέπει να υπάρχουν πραγματικές ποινές, που θα πονέσουν τον άλλον. Είναι δυο υποθέσεις ακόμα, του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη που λόγω καλοκαιριού σταματήσαμε τη διαδικασία».

«Να εξαιρούν από τις παραγωγές πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν τους κατηγορούμενους βιαστές»

Μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη το Σάββατο 11/9 η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», προκλήθηκε μεγάλος σάλος, τόσο από ταsocial media, όσο και από τους συναδέλφους της.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος είναι μέλος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, αντέδρασε επίσης και απάντησε σε αυτές με μία ανάρτησή του στο Facebook.

«Μία σκέψη: Αντί τα κανάλια να “κόβουν” τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι και συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται», σημείωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Μια σκέψη : Αντί τα κανάλια να "κόβουν" τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς -...

Posted by Paschalis Papatsarouchas on Saturday, September 11, 2021