Επίθεση με βιτριόλι: Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης

Σοκ είχε προκαλέσει η αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία προσπαθεί μέχρι και σήμερα να επανέλθει στην κανονικότητά της. Μάλιστα, η εκπομπή του T-Live η οποία ασχολείται ξανά από την αρχή αποκάλυψε βίντεο ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης.

Η εκπομπή του Alpha, πρόβαλλε φωτογραφίες – ντοκουμέντο καθώς στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν και το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το όχημα της 36χρονης Ε.Κ. ερευνώντας το πορτομπαγκάζ και όλους τους εσωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live, στο αμάξι βρέθηκε ένα ροζ μπουκάλι που θεωρήθηκε ότι είναι πιθανόν να είχε μέσα το καυστικό υγρό.

Δείτε παρακάτω τις πληροφορίες της εκπομπής του Alpha

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκάλυψαν οι ψυχολόγοι για την απουσία της κατηγορούμενης από τη δίκη

Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (15/9), η Ιωάννα Παλιοσπύρου, επιδεικνύοντας δύναμη ψυχής εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με την ειδική μάσκα που προστατεύει το πρόσωπό της και καπέλο και καταχειροκροτήθηκε από όλη την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μην παραστεί, γεγονός που ενόχλησε την κοινή γνώμη. Μία ειδική ψυχολόγος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εξήγησε πως η κίνησή της αυτή δείχνει αδυναμία.

Η αποκάλυψη των ψυχολόγων για την κατηγορούμενη στην επίθεση με βιτριόλι

«Μπορεί να μην ήθελε να είναι εκεί, μπορεί να της πρότειναν να μην είναι εκεί. Όπως και να έχει αυτό δείχνει μια αδυναμία ή απάθεια», είπε η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα.