Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Η on air αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στη πεθερά της - "Το λέω με μεγάλη χαρά"

Η δήλωση που έκανε κατά την διάρκεια της εκπομπής της

Η on air αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στη πεθερά της -
News 16.09.2021 16:38
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην πολυαγαπημένη της πεθερά θέλησε να αναφερθεί η Ελένη Μενεγάκη, κατά την διάρκεια της σημερινής (16/9) εκπομπής, όπου και συγκινήθηκε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδέθηκε με την συνεργάτιδά της Λιλή Πυράκη στο Λονδίνο.

Το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας ωστόσο της θύμισε φυσικά τη μητέρα του αγαπημένου της, Μάκης Παντζόπουλου, καθώς την λένε Λιλίκας.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στη πεθερά της

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να πει: «Ξέρετε τι ώρα είναι; Είναι η ώρα της Λίλης. Τώρα, Λίλη ή Λιλή δεν ξέρω. Εγώ το αγαπώ το Λίλη, είναι το όνομα της πεθερούλας μου και είναι η πιο γλυκιά του κόσμου, οπότε το λέω με μεγάλη χαρά».

Αποκλειστικές φωτογραφίες Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη

Πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, για την Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος της έκανε παρέα μέχρι να έρθει η μαμά της. Αφού αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, πηγαίνοντας ο καθένας στο σπίτι του.

Μενεγάκη Λάτσιος

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό YOU

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της αυτό που όλοι περίμεναν

Σε άσχημη κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της

Share