Χαρές στην οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο μιας και η μητέρα του, Βερόνικο και ο μικρότερος αδερφός του, Άλεξ απέκτησαν την ελληνική υποκοότητα σε μία τελετή που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται πως το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με ημερομηνία (9/9) ανακοίνωσε την πολιτογράφηση ως Ελλήνων πολιτών της Βερόνικα Αντετοκούνμπο και του βενιαμίν της οικογένειας, Άλεξ.

Ήδη ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν αποκτήσει τα δικά τους διαβατήρια, τα προηγούμενα χρόνια. Και οι τρεις τους γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πήγαν σχολείο στην Ελλάδα και τιμούν τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό. Άλλωστε ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έγιναν οι πρώτοι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε τελικό NBA και στο τέλος έγιναν πρωταθλητές.

Κατά την έξοδο του με την οικογένεια του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “πάντα νιώθαμε Έλληνες”, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να βγει στη δημοσιότητα και η ταινία του.

“Μακάρι να ήταν εδώ και ο πατέρας σας”, είπε από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ολοκλήρωση της πολιτογράφησης τους που έγινε από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Φωτογραφίες από την τελετή για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο οικογένεια
Γιάννης Αντετοκούνμπο Μαξίμου

Χαμός στα social media με τη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους γιους του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιας και πριν από μερικές μέρες έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Η αγαπημένη του σύντροφος Μαράϊα, έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι το οποίο ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά τους.

Ο «Greek Freak», δείχνει πως είναι ενθουσιασμένος με τους γιους του και μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τους δύο γιους του.

Μάλιστα με την ανάρτηση αυτή έκανε γνωστό και το φύλο του νεογέννητου μωρού του, το οποίο είχε παραμείνει κρυφό μέχρι τώρα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο παιδιά