Breakfast at Star: Τότε κάνει πρεμιέρα η νέα πρωινή εκπομπή

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Breakfast at Star: Τότε κάνει πρεμιέρα η νέα πρωινή εκπομπή

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη από το Star, το τιμόνι της πρωινής εκπομπής του σταθμού αναλαμβάνουν ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα. Μάλιστα πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την πρεμιέρα του "Breakfast at star".

Η ανακοίνωση του Star για το Breakfast at Star

Breakfast@star: Η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 09:00.

Ο Γιώργος και η Ελίνα, το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης του Star, έρχεται με το breakfast@star και την πιο θετική διάθεση για να κρατήσει όμορφη συντροφιά, με χιούμορ, αυθορμητισμό, ζεστασιά, οικειότητα.

Μαζί τους η Τζώρτζια Γεωργίου, η Νανά Ηλιοπούλου και ο Τάσος Μπιμπισίδης, δημιουργούν την πιο χαλαρή και ανεπιτήδευτη παρέα! Θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας και όσα μικρά ή μεγάλα μας απασχολούν και μαζί τους θα γελάμε, θα συγκινούμαστε, θα προβληματιζόμαστε, όπως ακριβώς κάνουν οι ωραίες παρέες, εποικοδομητικά και όχι επικριτικά.

Με χαρά, χιούμορ και αισιοδοξία, προσκαλούν τους τηλεθεατές να μοιράζονται μαζί τους καθημερινά την πρώτη καλημέρα!

Η Άση Μπήλιου θα αναλύει την αστρολογική ροή της κάθε μέρας και μαζί με τον Γιώργο, την Ελίνα και την παρέα τους, θα αναλύουν αστρολογικά θέματα της επικαιρότητας, μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης τρεις φορές την εβδομάδα και ο Παύλος Χάππιλος, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Masterchef 5, δύο φορές την εβδομάδα, θα μπαίνουν στην κουζίνα του breakfast@star και θα μας ταξιδεύουν με τις νοστιμιές τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο. Με τη βοήθεια των τηλεθεατών, θα προτείνουν συνταγές με τις αγαπημένες μυρωδιές, που θυμίζουν σε όλους τα παιδικά μας χρόνια και τα αξέχαστα κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια.

Η Ελίνα θα μπει και η ίδια στην κουζίνα, για να μας ετοιμάσει τις σπιτικές μαμαδίστικες λιχουδιές της

Φυσικά, από το breakfast@star δεν μπορεί να λείπουν τα διασκεδαστικά παιχνίδια και η διάδραση με τους τηλεθεατές.

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, η ημέρα θα αρχίζει με την πιο κεφάτη παρέα. Με ένα breakfast@star, στο οποίο δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς. Γεμάτο ειλικρίνεια, αμεσότητα, εύστοχο σχολιασμό, χαμόγελα, σύγχρονες ιδέες, φιλική διάθεση και αποκλειστικά θετική ενέργεια!

Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα

Το Star επέλεξε να αναβάλλει τις δυο πρωινές εκπομπές του που ήταν να κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 13/9. Ο λόγος για την εκπομπής «Breakfast@Star» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς αλλά και για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day», ο λόγος που αναβλήθηκε η πρεμιέρα για τις δυο εκπομπές είναι επειδή το σκηνικό και των δυο εκπομπών που δεν είναι ακόμα έτοιμο. Αυτό καθώς και οι δύο εκπομπές θα έχουν ολοκαίνουργιο σκηνικό, το οποίο ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί.

Έτσι, οι πρεμιέρες θα πρέπει να μεταφερθούν αναγκαστικά, μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα τη Δευτέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.