Big Brother, J2us ή Survivor; Σε αυτό το ριάλιτι θα συμμετέχει ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother, J2us ή Survivor; Σε αυτό το ριάλιτι θα συμμετέχει ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, έχει ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι και ετοιμάζεται να κάνει το επόμενό του βήμα, αφού συζητά όπως φαίνεται για να συμμετέχει για πρώτη φορά σε ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό project.

Σε ποιο project θα συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

Σύμφωνα με πληροοφρίες θα ενταχθεί στο δυναμικό του J2us και θα είναι ζευγάρι με την Παυλίνα Βουλγαράκη!

Παντελίδης Κωνσταντίνος J2us Παυλίνα Βουλγαράκη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι Ελληνίδα τραγουδοποιός, στιχουργός της «έντεχνης» και εναλλακτικής ποπ μουσικής σκηνής. Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1991 και σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Με την τραγουδοποιία ασχολήθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο. Έκανε πρακτική άσκηση στην σχολική ψυχολογία ενώ η πτυχιακή της είχε το θέμα «Η θεραπεία του τραύματος μέσα από την τέχνη».

Με την τραγουδοποιία ασχολήθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο.Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε ως ερμηνεύτρια της House Band στο Σταυρό του Νότου ενώ την ίδια περίοδο έκανε Street Performanceσε δρόμους της Αθήνας κι εμφανιζόταν σε διάφορα μουσικά μπαρ,καφέ και στέκια σε όλη την Ελλάδα με διάφορα ψευδώνυμα χωρίς ακόμη να έχει δική της δισκογραφία.

Η δισκογραφία της αποτελείται από δύο προσωπικές συλλογές. Η πρώτη είναι κυρίως σε δικούς της στίχους και μουσική με τίτλο "Λαβύρινθοι" κυκλοφορώντας το 2014.

Ενώ ο δεύτερος "Μωβ Καληνύχτες " ξεχώρισε για τον ήχο και τις ενορχηστρώσεις του τόσο από δημοσιογράφους κι έντυπα (ψηφίστηκε ο δίσκος της χρονιάς το 2017 από τους αναγνώστες της Athens Voice κι άλλων εντύπων) με τραγούδια που σύντομα αγαπήθηκαν από το κοινό όπως το «Φερ’τα μου όλα πίσω» σε δικούς της στίχους και μουσική με την συμμετοχή του θρυλικού Ψαραντώνη, και «Έλα λίγο πιο κοντά».

Έχουν ήδη κυκλοφορίσει singles από τον τρίτο προσωπικό της δίσκο όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021 στο πλαίσιο του οποίου έχει συνεργαστεί και έχει συνυπογράψει τραγούδια με την Δήμητρα Γαλάνη.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη Έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τον τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την Δήμητρα Γαλάνη , Τον Ψαραντώνη , τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο , τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Μανώλη Μητσιά, την Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Φοίβο Δεληβοριά κι άλλους.

Συμμετείχε, ως ερμηνεύτρια στη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης , ενώ δημιουργεί και παρουσιάζει και σταθερά παρουσιάζει τις δικές της προσωπικές παραστάσεις σε θεατρικούς χώρους και μουσικές σκηνές ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος φιλανθρωπικών εκδηλώσεων είτε μέσω performance είτε οργανώνοντας εθελοντικά art therapy session σε ξενώνες προσφύγων.

Από τα τέλη του 2020 έχει ξεκινήσει την δίκη της σειρά podcast στο Spotify, στο YouTube και σε όλες τις πλατφόρμες, το “pavodcast Αρχειοθετήθηκε 2020-12-15 στο Wayback Machine.” όπου μοιράζεται σκέψεις και προσωπικές εμπειρίες με τους ακροατές ενώ πραγματεύεται θέματα που αφορούν όλους μας. Με φιλοσοφική διάθεση, και ποιότητες καλλιτεχνικές.

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα δύο πρώτα ζευγάρια

Η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, θα διαγωνιστεί στο πλευρό του Νικηφόρου Βυθούλκα αλλά και η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον STAN.

Επίσης, ο Τζέιμς Καφετζής, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή αποκάλυψε -εκτός από τις σχέσεις που έχει τώρα με τον Νίκο Μπάρτζη- πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή και πως θα διαγωνιστεί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.