Συγκλονίζει η Δέσποινα Βανδή για τις φωτιές στην Εύβοια - «Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο και...»

Η εξομολόγησή της για όσα βίωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Δέσποινα Βανδή για τις φωτιές στην Εύβοια - «Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο και...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Δέσποινα Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καλοκαιρινές διακοπές που απόλαυσε στην Εύβοια καθώς και στη συγκίνησή της στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία έγινε θέμα συζήτησης μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Την ώρα που οι φήμες για την προσωπική της ζωή, οργιάζουν, η Δέσποινα Βανδή επιλέγει να εστιάζει στην καριέρα της και στην οικογένειά της.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Και οι φωτιές μας επηρέασαν πάρα πολύ, είχα κλείσει να πάω διακοπές στη Νότια Εύβοια και δεν τις ακύρωσα. Τη δεύτερη μέρα που ήμουν εκεί, μάλιστα, ξέσπασαν κάποιες φωτιές δίπλα μας. Μου τηλεφώνησε η κόρη μου, που ήταν στο Ρέθυμνο και θα ερχόταν σε δυο μέρες, να με ρωτήσει αν ήμουν σίγουρη πως θέλω να είμαι εκεί.

«Συγκινήθηκα τραγουδώντας το «Μέχρι Μάη μήνα». Χρόνια συγκινούμαι πάνω στη σκηνή, τα τραγούδια, οι στίχοι… Μη νομίζετε, τα βιώματα μας τραγουδάμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ρώτησαν τον Νίκο Κοκλώνη για τον χωρισμό της Βανδή και έδωσε την επική απάντηση

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εισέβαλε στα γυρίσματα του τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο του J2US. Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής ήταν φυσικά και ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε πως θα δούμε φοβερές αποκαλύψεις στο μουσικό σόου αλλά και θα μας ενθουσιάσουν και τα ζευγάρια που έχουν επιλεχθεί.

«Οικογένεια είμαστε εμείς, μας αρέσει να διασκεδάζουμε. Το σκηνικό δεν υπάρχει, έχουμε δουλέψει πολύ και πιστεύουμε θα αρέσει στον κόσμο. Κόντρα ζευγάρια, ονόματα που σας ενδιαφέρουν και μας ενδιαφέρουν και περίεργοι και αντίθετοι χαρακτήρες».

Αναφορικά με τους χωρισμούς στην «οικογένεια του J2US» απάντησε: «Για οικογένεια του J2US εγώ κοιτάω παρακάτω, καινούρια πράγματα έρχονται και όλα γίνονται για καλό. Ας έστελνε! Χώρισε η Δέσποινα; Δεν το ήξερα, είχα τα δικά μου!».