Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Βίκυ Καγιά ήταν το GNTM αλλά η Ισμήνη μπήκε αμέσως στο ρόλο...»

Το σχόλιο για την πρεμιέρα του ριάλιτι και την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Βίκυ Καγιά ήταν το GNTM αλλά η Ισμήνη μπήκε αμέσως στο ρόλο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM και στην αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αφού αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως της αρέσει πολύ η νέα κριτής του GNTM.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM

«Δε ξέρω αν θα κάνει η Έλενα Χριστοπούλου εκπομπή, δεν έχω ιδέα. Είδα πολύ λίγο από το GNTM αλλά είχα απορία να δω πως θα είναι χωρίς τη Βίκυ. Τη Βίκυ την έχουμε συνηθίσει, ο ρόλος της ήταν πολύ δυνατός και είναι το GNTM δε μπορεί να αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό. Εμένα μου άρεσε, πιστεύω ότι η Ισμήνη μπήκε κατευθείαν μέσα στο ρόλο και το GNTM έχει μια από τις καλύτερες ομάδες.

Τα νούμερα τα παρακολουθώ γιατί είναι η δουλειά μου αλλά δε τα φοβάμαι γιατί μάλλον δε τα ξέρω. Εδώ δε φοβήθηκα πέρυσι θα φοβηθώ φέτος», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Φανερά αδύνατη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Φωτογραφίες από τα παρασκήνια γυρισμάτων του Style me up

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η ομάδα της για την πρεμιέρα του Style me up. Η οικοδέσποινα του fashion show του Alpha μας σύστησε την ομάδα της μέσα από το νέο τρέιλερ που κατέκλυσε από προχθές το διαδίκτυο.

Στο πλευρό της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τη Ραμόνα Βλαντή και τον Τρύφωνα Σαμαρά. T

Τo okmag.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες. Δείτε τις εδώ.