Στιγμές ευτυχίας για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για την όμορφη οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Λευτέρη Πετρούνια και η Βασιλική Μιλλούση. Και αυτό γιατί έχει την ονομαστική της εορτή η μεγάλη τους κόρη, Σοφία, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβρη του 2019

Το ζευγάρι φυσικά δεν παρέλειψε να ευχηθεί στη μικρούλα του και μέσα ααπό τα social media, αναρτώντας δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες.

Οι αναρτήσεις Μιλλούση - Πετρούνια για την γιορτή της κόρης τους, Σοφίας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από την μία έγραψε: “Το όνομα Σοφία προέρχεται από το ομώνυμο ουσιαστικό που σημαίνει μεγάλη εξυπνάδα ή γνώση! Να σε χαιρόμαστε αστέρι της Ζωής μου!”

Από την άλλη, η Βασιλική Μιλλούση σχολίασε: “Χρόνια πολλά Σοφάκι μου! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σε αυτή την πιο αισιόδοξη γιορτή!”. Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα μοιράστηκε και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο τους.

Στιγμές ευτυχίας για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια

Στιγμές ευτυχίας για την Μιλλούση και τον Πετρούνια

Φόρεσαν στις κόρες τους παρόμοια μαγιό και πήγαν παραλία

Ύστερα από την επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, εκείνος μαζί με την οικογένειά του ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο γνωστός Ολυμπιονίκης αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποφάσισε να κάνει ένα «break» προκειμένου να χαλαρώσει και να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μαζί με την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση αλλά και τις δυο τους κορούλες είναι στο νησί της Κρήτης. Τόσο η Βασιλική Μιλλούση όσο και Λευτέρης Πετρούνιας είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, και οι δυο δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Η Βασιλική Μιλλούση έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της «Μακάρι να γινόμασταν και πάλι παιδιά... μέσα από τα μάτια τους όλα μοιάζουν πιο εύκολα» ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε «Καιρός ήταν να περάσω και λίγο χρόνο με τα κορίτσια μου».

Η ανάρτηση του Πετρούνια

«Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα...»

Η Βασιλική Μιλλούση πέρα από καταπληκτική μητέρα είναι επίσης και μια απίστευτη σύζυγος καθώς είναι τέρμα υποστηρικτική στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια σε κάθε του βήμα.

Αυτή τη φορά η ίδια χάρηκε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του συζύγου της καθώς δεν έκρυψε την χαρά της έστω κι αν-όπως είπε-δεν είναι αυτό που ήθελε ο ίδιος.

Η Βασιλική Μιλλούση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών όπου είπε χαρακτηριστικά:

«Δίπλα περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ' αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια».