Συγκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Με γέμισε δύναμη»

Η τοποθέτησή της για τη δίκη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Με γέμισε δύναμη»

Με ιδιαίτερο τρόπο ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή η Σίσσυ Χρηστίδου, μιας και θέλησε να κάνει μία αναφορά στην απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να εμφανιστεί στα δικαστήρια τη μέρα της δίκης της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως ενώ περίμενε να δει την Ιωάννα και να στεναχωρηθεί, την είδε και γέμισε δύναμη με την μεγάλη γενναιότητα που επέδειξε.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Με γέμισε δύναμη, νόμιζα ότι θα στεναχωρηθώ πολύ περισσότερο, αλλά με έκανε να νιώθω ότι αφού τα καταφέρνει εκείνη, σκέψου πόση δύναμη κρύβουμε όλοι μας«, είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής της.

Μετά την αναβολή της δίκης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, επισκέφθηκε το σημείο της επίθεσης

Η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι όπου θύμα ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχει τέλος αφού καλά καλά δεν κατάφερε να ξεκινήσει μιας και διεκόπη.

Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, η δίκη πήρε αναβολή για τις 30 Σεπτεμβρίου όπου εκεί θα καταθέσει ως πρώτη μάρτυρας η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Να σημειωθεί πως η κατηγορούμενη επέλεξε να μην εμφανιστεί στο Εφετείο το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό» και την Κέλλυ Χεινοπώρου, η Ιωάννα μετά την αναβολή της δίκης αποφάσισε να επισκεφθεί το σημείο της επίθεσης και να κάνει την ίδια διαδρομή που δέχτηκε την βιτριόλι.

Το θύμα, αποφάσισε να πάει στον τόπο προκειμένου να να οργανώσει καλύτερα την κατάθεση της για την επόμενη δίκη που έχει προγραμματιστεί.