Το πρώτο σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για τη σχέση που της χρεώνουν με τον εκπαιδευτή σκύλων

«Αυτόν τον άνθρωπο που τον κοιτάζεις στα μάτια...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πρώτο σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για τη σχέση που της χρεώνουν με τον εκπαιδευτή σκύλων

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την προσωπική ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου. Μετά τη σχέση που της χρέωσαν με τον Μάριο Χεζόνια, ακούστηκε πως η παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση με ένα πολύ γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου εξήγησε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της με κάποιον ξεχωριστό.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Το «και στα δικά σας» είναι μια ευχή που όσο μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε ότι ναι, μακάρι να γίνει πράξη γιατί τελικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις το ταίρι σου. Αυτόν τον άνθρωπο που τον κοιτάζεις στα μάτια το πρωί και θέλεις να είσαι όλη την ημέρα μαζί του. Ξέρεις ότι είναι αυτός ο ένας.

Είμαι σε μια πολύ ήρεμη φάση της ζωής μου. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πολύ να έρθει και η δική μου στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, όταν η συζήτηση πήγε για στον εκπαιδευτή σκύλου, απάντησε: «Η μέρα αυτή είναι για τα παιδιά, αφιερωμένη και πραγματικά εκεί θέλω να επικεντρωθούμε. Γιατί είναι και κάτι το οποίο όντως ισχύει».

Φωτογραφίες του συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου - Το πρόσωπο του στη δημοσιότητα

Σούσουρο επικρατεί από χθες 25/8 με την είδηση πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ερωτευμένη και σε σχέση, μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να φλερτάρει πολύ στενά με τον πρώην πλέον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια,

Όπως έγραφε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ON Time η παρουσιάστρια που σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια άνδρα που είναι εκπαιδευτής σκύλων. Οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Ενώ, κάποιοι λένε ότι ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

Μετά λοιπόν από αυτή την είδηση δεν γινόταν να μην γίνει γνωστό και το πρόσωπο του. Το προφίλ του στο Instagram βρέθηκε και στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες του από την καθημερινότητα του και όπως είδαμε είναι κούκλος.

O Κωνσταντίνος ή Ντάνυ όπως τον λένε οι φίλοι του, είναι ο ιδρυτής της ομάδας Dani Dogs που αναλαμβάνει την εκπαίδευση των σκυλιών.

Φωτογραφίες του συντρόφου της Ιωάννας Μσλέσκου

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαλέσκου

Ιωάννα Μσλέσκου σχέση